AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 03-04-2008, 04:23   #1
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Standart Büyükanıt: Üniformamı çıkarırım...
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın brifingi sona erdi. Büyükanıt, operasyonun sona erdiriliş tarihinde ABD etkisi olduğu iddialarını ''Bunlar ispatlansın üniformamı çıkarırım'' şeklinde cevapladı.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın basın mensuplarına yönelik brifingi, Genelkurmay Başkanlığı İnönü Salonu'nda yapıldı. Brifing yaklaşık 1.5 saat sürdü. Kameralara kapalı gerçekleşen brifingin başından görüntü alınmasına izin verildi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt, operasyonun sona ermesinde ABD'nin hiçbir etkisi olmadığını vurgulayarak, "Bunlar aynı zamanda Türkiye Cumhuriyetine yapılan haksız saldırılardır." diye konuştu. Büyükanıt, "ABD'nin etkisinin olduğu kanıtlansın üniformamı çıkartırım." ifadesini kullandı. Teröristlere daha verilecek dersler olduğunu dile getiren Büyükanıt, sınır ötesi operasyonda hedefin Zap kampı olduğunu vurguladı.

240 teröristin etkisiz hale getirildiğini kaydeden Büyükanıt, operasyonun havadan da desteklendiğini ve bu darbeler sonucunda teröristlerin daha fazla zayiat vermiş olduğunu belirtti. Büyükanıt, 240 sayısının emin olunan rakam olduğunu dile getirdi.

Büyükanıt, operasyonun başarı ile tamamlandığını söyledi.

(habervaktim)

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-04-2008, 04:26   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Aslında bunu söyleyenlerin susturulması lazım.Neyseki Büyükanıt gereken cevabı vermiş...
Büyükanıt bu sözleri söyleme ve sessiz kalsaydı kartel basınının çemkirmelerini dinlicektik :-\
İyi oldu hoş oldu,tek korkuum tekrar ilahi söyleyen genç kızlarla uğraşmaları...
Alt 03-05-2008, 03:45   #3
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Ben bu konuyu yanlış yere açmışım yahu. Nasıl yaptım böyle bir hata...
Yetkili arkadaşlardan biri doğru yere taşırsa sevinirim. Ekonomi bölümünde Büyükanıt' ın konuşması biraz garip duruyor...
Alt 03-05-2008, 09:53   #4
Kullanıcı Adı
MaU_95
Muhalefeti tebrik ediyorum, muhalefet olmayı o kadar kaptırdılar ki sonunda oy alabilecekleri tek yere de saldırdılar.
Bunlar siyasetten bu kadar anlıyor, kahkahalarla izliyorum

Aman kimse susturmasın Baykal saçmalamaya devam etsin bırakın, karışmayın, uyandırmayın.
MaU_95 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)