AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-11-2009, 15:06   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart "Büyüttüm besledim, asker eyledim, gitti de gelmedi" diyen anneyi hangi söz teselli e






 

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-11-2009, 15:14   #2
Kullanıcı Adı
BlueMoon
Standart
ülkemizde güzel şeyler de olacak tabii. Hep karamsar tablo çizmek yersiz.

hem kürt açılımının ülkemizin menfaatleri açısından olumlu olduğunu düşünüyorum

ayrıca kürt açılım paketinde türkiyenin kırmızı çizgileri belirtilmiş çekinceler giderilmiş ve türkiyenin menfaatlerine ters düşecek hiçbir madde pakete eklenmemiştir.

üstelik kürt açılımının ülkemiz açısından hiçbir eksi yönü bulunmamaktadır.

inşallah bu paket de zihniyetsiz chp tarafından engellenmez de hayata geçirilir

düşünmek bile istemiyorum ama bu chp zihniyeti bu çalışmaları sekteye uğratırsa pkk nın devam etmesi ve evlatlarımızın şehit edilmesinden chp sorumlu olacaktır.

BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2009, 15:46   #3
Kullanıcı Adı
DavosKralı
Standart
Sonuna kadar Başbakanımlayız.
DavosKralı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2009, 15:51   #4
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart
30 yıldır bu ülkenin evlatlarını birbirine düşürüp bundan nemalananların devri kapanmıştır!Kürt sorunu veya başka birşey!Ne sorun var ise bunun çözümü olmak için canla başla çalışmalayız.Ama yok Devlet Bahçeli ve Deniz Baykal gibi sorunların devam etmesini isteyenlere ise ayıracak hiç vaktimiz yok!Onlar şak şakçılık yapmaya devam etsinler.Allah ın izini ile bu ülkede sorun kalmayacaktır.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2009, 16:02   #5
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart
ERDOĞAN, POLİTİKALARININ HALK TARAFINDAN TAKDİR EDİLDİĞİNİ SÖYLEDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 8 yıl boyunca maruz kaldıkları engellemeler karşısında demokratik duruşlarının ve tutarlı politikalarının halk tarafından takdir edildiğini söyledi.

Başbakan Erdoğan, AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşmada, gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, 14 Ağustos tarihinin AK Parti'nin kuruluşunun 8. yılı olduğunu hatırlatarak, görevde bulundukları süre içerisinde sistem ve siyasetin normalleştiğini söyledi.

Millet odaklı ve insan odaklı siyaset anlayışını esas aldıklarını anlatan Erdoğan, 8 yıl boyunca maruz kaldıkları engellemeler karşısında demokratik duruş ve tutarlı politikalarının halk tarafından takdir edildiğini kaydetti. Demokrasi tarihi yazanların, demokrasiyi yüceltme adına verdikleri mücadalelere önemli yer vereceğini ifade eden Erdoğan, AK Parti'nin çetelere, karanlık güç odaklarına karşı verdiği mücadeleyi gelecek nesillerin takdirle anacaklarını ve referans noktası olarak kabul edeceklerini söyledi.

Erdoğan, AK Parti olarak 8 yıldır tek başlarına verdikleri demokrasi mücadelesi sayesinde yakın ve uzak gelecekte demokrasiye gölge düşürme, hukuk sürecini karanlık süreçlere sokma cüretinin gösterilmeyeceğini vurguladı. Erdoğan, siyasette asla vesayeti kabul etmediklerini, millet ile egemenlik arasına simsarları asla sokmayacaklarını vurguladı. Erdoğan, AK Parti kadrosunun Türkiye'nin demokrasi, hukuk mücadelesinin, reformları ortaya koyan, tarih yazan, tarihe not düşen, tarihin seyrini olumlu değiştiren kadrolar olduğunu kaydetti.

Daha yapacak çok işlerinin olduğunu ifade eden Erdoğan, bu millete hayal kırıklığı yaşatmadıklarını, bundan sonra da yaşatmayacaklarını, milletin istikametinden hiç bir zaman sapmadıklarını, bundan sonra da sapmayacaklarını vurguladı.

ÜNİVERSİTE HARCI

Başbakan Erdoğan, dün Bakanlar Kurulu'nda üniversite harçlarıyla ilgili aldıkları karara da değindi. Erdoğan, bazı genç grupların, çok ciddi manada kararlarını vermedikleri bir konuda gençliği ve halkı tahrik ettiklerini belirterek, "Hiçbir adap dinlemeden, süreci takip etmeden çeşitli yerlerde yol kesme işleri yapıyorlar. YÖK böyle bir talepte bulunur. Nihai kararı verecek olan merci Bakanlar Kurulu'dur. Talep Bakanlar Kurulu'na geldi. Harç paylarını yüzde 8 oranında arttırmıştır Bakanlar Kurulu. Ortalama yüzde 5'in üzerine bu harçlar hiç çıkmadı, şimdi yüzde 8 oldu. Kredi ve Yurtlar Kurumu da son 6 yıldır talep eden her öğrenciye burs ve kredi vermiştir. Müracaat edip de burs veya kredi alamayan üniversite öğrencimiz olmamıştır." dedi.

11.08.2009 11:54:18
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2009, 16:08   #6
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart
Erdoğan konuştu AK Parti'li vekiller ağladı


Başbakan Erdoğan, parti grubunda konuşurken öyle sözler kullandı ki, Bülent Arınç ve bazı vekiller gözyaşlarını tutamadı.Kürt ve Türk kardeşliğine vurgu yapan Başbakan Erdoğan, "Neşat Ertaş'ın Gönül Dağı'ndan Şivanperver'in Halepçesi'ni dinlerken duygulanmıyor musunuz? Fuzuli'nin dizeleri ile Ahmede Xani'nin dizeleri sizi hislendirmiyor mu" dedi.Erdoğan'ın bu sözleri üzerine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve bazı vekillerinin gözyaşlarını tutamadığı gözlendi...

ERDOĞAN'IN PARTİ GRUBUNDAKİ KONUŞMASI
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, demokrasi tarihini yazanların, AK Parti’nin, demokrasiyi muhafaza etmek ve yüceltmek noktasında verdiği kararlı mücadeleyi, altını kalın çizgilerle çizerek tespit edeceklerini belirterek, "İnanıyorum ki AK Parti’nin 8 yıldır tek başına verdiği demokrasi mücadelesi sayesinde artık, yakın ve uzak gelecekte hiç kimse demokrasiye gölge düşürme, demokratik rejimi zafiyete uğratma, hukuk sistemini karanlık tünellere sokma cüretini gösteremeyeceklerdir" dedi.Erdoğan, partisinin TBMM Grubunda yaptığı konuşmada, 14 Ağustos Cuma günü AK Parti’nin 8. kuruluş yıldönümü olduğunu hatırlatarak, kutlamayı birlikte yapacaklarını söyledi. Aynı gün Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında 8 yılın muhasebesini yapma imkanı olacağını anlatan Erdoğan, partisinin, bu kadro ile 8 yıl gibi bir sürede on yılların hizmetini, on yılların eserini sığdırma başarısını gösterdiğini kaydetti.Türkiye’nin, iç politikadan dış politikaya, ekonomiden toplumsal yaşama kadar her alanda çok farklı bir idare anlayışıyla, son derece pozitif bir sorun çözme anlayışıyla bu dönem içerisinde tanıştığını ifade eden Erdoğan, şunları söyledi: "AK Parti ile birlikte Türkiye, geleceğe ilişkin umutlarını çoğaltmış, öz güvenini tekrar kazanmış, birlik ve beraberlik içerisinde huzur ve emniyet zemininde güçlü bir ülke inşa etme iradesini sergilemeye başlamıştı. 8 yıl gibi kısa bir sürede, Türkiye demokrasisi çok farklı bir boyut kazandı. Sistem ve siyaset normalleşti. Her alanda daha ileri standartlara ulaştık. Millet odaklı siyaset anlayışını, insan odaklı siyaset anlayışını, bunun yanında bütünüyle milletin birbiriyle kucaklaşma anlayışını idrak ettiğimiz böyle bir anlayışla geleceğe yönelik adımlar attığımız ve bütün bunları temel bir felsefe olarak kabul ettiğimiz dönemi yaşadık, yaşıyoruz ve inşallah yaşayacağız. Demokrasiyi yükseltmek, demokrasinin standartlarını yükseltmek, devlet-millet kaynaşmasını sağlamak, her alanda güven zeminini pekiştirmek hedeflerimiz arasında yer aldı.Bu hedeflerimizi de büyük ölçüde gerçekleştirdik. 8 yıl boyunca maruz kaldığımız her türlü engelleme girişimi karşısında nasıl cesur demokratik duruş sergilediğimizi, nasıl tutarlı politika izlediğimizi aziz milletimiz çok iyi takdir ediyor. Rotamız, her zaman milletimizin rotası oldu. Üst üste girdiğimiz 4 seçimden de birinci parti olarak çıkmayı başardık. Milletimizin bize yüklediği emanete asla gölge düşürmedik. Şımarmadık, rehavete kapılmadık, çürüme gibi, yozlaşma gibi kavramları bu siyasi hareketin yanına, yöresine asla yaklaştırmamanın gayreti içinde olduk.Bugünden bakınca, geride bıraktığımız dönemin Türkiye’nin demokrasi tarihinde nasıl bir yere karşılık geldiğini belkide hakkıyla değerlendiremeyebiliriz. Ancak, şuna yürekten inanıyorum ki tarih yazanlar, Türkiye’nin demokrasi serüveninde bu 8 yılı ve bundan sonra gelecek onlarca yılı çok farklı bir yere koyacak, çok farklı bir şekilde değerlendirecektir."
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
akp, arınç, çözüm, erdoğan, kürt, kürtçe, sorun


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta