03-19-2008, 01:44 | #1 |
ÇAĞDAŞ NİNNİ??
tatlı mı tatlı,yaramaz mı yaramaz çocuğunu uyutmaya çalışan bir annenin ÇAGDAŞ NİNNİSİ
-uyusana be yavrum!bak rektörler geliyor,cüppelerini savura savura.. uyu diyorum,uyumazsan höd diyen höktörlerin önüne atarım seni.emekli bürokratları da unuttuğumu sanma ,ellerine düşersen,alimallah 32 günde bir bir and verdirirler sana... -hem içlerinde öyle hukukçular var ki!guguk guguk diye bağırtırlar seni.. -ergenekonculara veririm seni,ulusalcılara veririm,atabeyler, saunacılar sırada bekliyor.öyle bir uyuturlar ki seni,bir daha zor uyanırsın.. -güngör-müş amcana veririm seni.yekta yekta hukuku ve laikliği anlatır sana,saçtığı tükürüklerde boğulursun mazallah.. -muhalefet sıralarına yatırırım seni,korkundan nefes bile alamazsın,betin benzin sararır.mitingçi kadınların meydanlarına götürürüm seni,öyle bağırırlar ki,görürsün gününü.. -yeteeeer anne!beni öldürmrk mi istiyorsun?söz bir daha yaramazlık yapmıyacam,uyu dedin mi mışıl mışıl uyuycam.. -anne ne olur ,azgın azınlıkçılara ...militan laikçilere ...hukuk tanımaz hukukçulara...verme beni... -ÇÖLLERİ AŞANLAR ,DÜZ YOLDA ŞAŞANLAR DURMADAN KİN KUSANLAR ,HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSANLAR LİME LİME EDERLER BENİ... (ne kadar mizah ve traji komiktir bilemem );)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|