![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() devamı geliyor....
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Çok teşekkürler arkadaşım, kamerana sağlık.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ++++++
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ben teşekkür ederim asıl....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Organizasyon olarak harika mitingdi...
Erol erdoğan sahneye çıkana kadar saadet partisiyle mitingin alakası bile yoktu... genç fenerbahçeliler,çarşı bile bayrak açıyor saadet partisinin açmış olmasını yadırgamıyorum.. Herkes mücahit erbakan diye bağırırken ben mücahit erdoğan diye bağırdım kimse bir şey demedi... Sadece beni üzen saadet partisinin miting girişinde bayrak dağıttığını gören arkadaşlarım olmuş..bu konuda ya genel başkan yalan söyledi yada teşkilat genel başkanı dinlemedi... |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() Konyada başbakanın katılıdğı mitingde MÜCAHİT BAŞBAKAN diye bağrılıyordu, uzun zaman sonra böyle sloganları duymak güzeldi. Fakat yargıtay başsavcısı bunları duymasın ![]() (yalnız "ya genel başkan yalan söyledi..." bölümünü keşke yazmasaydın) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ben başkan kesinlikle yalan söylüyor demedim...
başkan bayrak getirmeyin dediği halde söylendiği gibi bayrak dağıttılarsa söylediğim iki seçenekten birisi söz konusu... |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Forum içerisinde Filistine destek mitinklerini partiler arası yarışa çevirmeden farklı görüşte de olsak birbirimizle saygı çerçevesinde hakaret etmeden yorumlarımızı yapalım.Konu dışındaki mesajlar yönetimdeki arkadaşlar tarafında silinecektir..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|