05-23-2009, 03:15 | #1 |
Çakar'a şike teklif eden başkan...
BUGÜN'e konuşan Ahmet Çakar futbol gündemime bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu... Yeşil sahalarda yıllarca düdük çaldıktan sonra emekliliğinde de televizyon dünyasının aranan isimlerinden olan Ahmet Çakar çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çakar, hakemlik yılları döneminde tanık olduğu şike tekliflerinden kötü bir anı olan kurşunlanma olayına, Başbakan Erdoğan'ın futbol tutkusu hakkındaki görüşlerinden uzun süre gündemden düşmeyen 'bikini' polemiğine kadar bir çok konuyu BUGÜN'e anlattı... İşte Çakar'ın açıklamalarından önemli ayrıntılar... - 5 kurşun yedim. O an vücudmun soğuduğunu ve ölüme yaklaştığımı hissettim... - Erman Toroğlu Murat 124 ise ben Mercedes'im... - Bikini polemiği sonrası çalıştığım kanala koli koli bikini geldi... - Avrupa Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Ligi'nde şike teklifi aldım. Türkiye'deki şikeyi bir kulüp başkanı teklif etti! - Başbakan'ın futbolda hakkı yendi... - Benim Azrailim Reha Muhtar'dır! Bugün
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-23-2009, 14:02 | #2 |
Sivri dilli olmanında bedelleri vardır Çakar. Yorumlarını severim ama gerçekleride inkar etmem. Haber için teşekkürler
|
|
05-23-2009, 14:07 | #3 |
Şu sözünde durmayan adammı Bikinili Çakar Fener adamı böyle yapar
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|