08-21-2009, 16:42 | #1 |
Cami Cemaatinin Ayakabılarını Çalan Zihniyeti Tek Kelime İle Kınıyorum!!!
Bu hadise hangi kelimelerle dile getirilir inanın bilmiyorum.Böyle bir çirkefliği hangi akıl sahibi insan meydana getirebiliyor yine anlmış değilim!Bu yıl iki kezdir ayakabılarım Allah'ın evinden çalınmaktadır!Namaz esnasında,cemaatin saf durduğu ve birtek ALLAH ın gördüğü, bu iman eksikliği hastalığına yakalanmış şahıs ayakabımızı alıp götürmektedir!Özelikle yeni ayakabı alan müminlerin ayakabılarını takip ederek çalmaktadırlar.Hırsızlık ne yazık ki kutsal mekanlarımıza bile sirayet etmektedir.O ayakabıların değeri bir sigaranın dumanı kadardır gözümde,lakin camide çalınması çok vahim ve ciddi bir olaydır.Bu hırsızların ayakabı çalacaklarını tahmin etsem,sırf o kutsal mekandan çalınmasın diye alıp önlerine servis ederim!Lakin tahminlerime göre bu şahıslar büyük bir ihtimalle islam dinine çamur atmak maksadı ile bu işi yapmaktadırlar.Yoksa Allah rızası için o şahıs namazdan sonra avuç açsa on ayakabı alacak kadar yardım toplar..Neyse Allah ıslah etsin diyorum,bu olaylar umut ederim ki sadece benim başıma geliyordur,mezhebim çok geniştir,gülüp geçerim.Lakin kalbinde siyahlık bulunanların başına gelirse her türlü düşünce içine gireceklerini tahmin ediyorum...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-21-2009, 17:28 | #2 |
Babamında ayakkabılarını emekli oldugu gün çalmışlardı Bizim burda adetten emekli olan iş arkadaşlarına yemek verir tamda o gün almıstı ayakkabıları
|
|
08-21-2009, 17:32 | #3 |
Aslında tüm camilerimizde güvenlik önlemleri giderek artırılıyor.Nerdeyse her iki camiden özelikle merkez camilerimizde kamera sistemi mevcuttur.Lakin ilk olayın yaşandığı camide şansıma o akşam kameralar bakıma alındığından dolayı kapalıydı.Dün akşam teravih kıldığımız camide ise kamera sistemi mevcut değildi.Konuyu cami imamı ile görüştüm hoca efendide bu konudan dolayı oldukça muzdaripti,hatta geçen hafta bir ilçemizin emniyet müdürünün ayakabısının çalındığını söyledi.Dolayısı ile acilen kamera sistemi hakında görüştük,gerekirse yardım toplanıp bu iş çözülsün görüşümüzü dile getirdik!
Konu ishakyilmaz tarafından (08-21-2009 Saat 17:35 ) değiştirilmiştir.. |
|
08-21-2009, 17:37 | #4 |
abi belki yanlışlıkla alınmıştır su-i zanda isabet etmektense hüznü zanda yanılmak yeğdir
|
|
08-21-2009, 17:39 | #5 |
Haber muhabirliği hayatti önem arz etmektedir.Bu nedenle bir konu hakında haber nakl edilirken tüm detaylar ince elenip sık dokulur.Bu yüzden bende caminin tamamen boşalmasını bekledim,ayrıca değiştirlmiş olsaydı yerine en azından bir terlik bırakılırdıYani sahih bir haber üstad..
|
|
08-21-2009, 17:57 | #6 |
Acaba sizin ayakkabıları mı çok beğeniyorlar (:
Bu kadar iyisini giyip gitmeyin o halde.. Şimdi diyeceksiniz hırsızın hiç mi suçu yok Şaka bir yana görüyoruz ki insanların yanlışa günaha düşmesi için, şeytana gerek yokmuş.. Üstadın da dediği gibi şeytannın zincire vurulduğu bu mübarek ayda onun derecesine inmeyi başarabilen mahlûkatlarız ne diyebiliriz.. Allah hidayet versin (!) |
|
08-21-2009, 18:38 | #7 |
Bu kadar alçalan insanlar var, yazık. ( Hırsızlık, üstüne Allah (cc) için ibadet eden birinin eşyasını çalmak. )
Kanımca bu kişilerin beyinleri balıkların beyinleri ile kıyaslanamayacak kadar küçüktür Geçmiş olsun. |
|
08-21-2009, 18:59 | #8 |
ishak bey terlikle gidin
Samimi söylüyorum ben terlikle gidiyorum, kamera değil ne korsanız koyun farketmiyor, gene gelip götürüyorlar ayakkabıları. Hırsızlık haramdır. İçinde Allah korkusu olmayanın kamera ile durduramazsınız. Geçmiş olsun. |
|
08-21-2009, 19:08 | #9 | |
Alıntı:
Ayakabıların çalınması hiç önemli değil,yemin ediyorum o şahıs gelsin ihtiyacım var desin kaç çift isterse almaya hazırım,benim vurgulamak istediğim kısım,kutsal mekanlarımızda bu tür olayların yaşanmasıdır! |
||
08-21-2009, 19:11 | #10 |
bu tür olaylar kabede bile oluyor mübarek.... |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak, ayakabı, bursa, cami, cemaat, forum, haber, hırsızlık, ishak, namaz, olay |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|