![]() |
#1 |
![]() ![]() Şırnak'ın Uludere ilçesinde camiyi ele geçiren PKK'lılar hoparlörden Öcalan'ın konuşmasını zorla dinletti. Şırnak'ın Uludere İlçesi’ne bağlı Şenoba Belde’sindeki bir cami hoparlöründen, Abdullah Öcalan’ın yıllar önce 15 Ağustos ile ilgili yaptığı konuşma yayınlandı. Geçen hafta Şırnak merkez Atatürk Mahallesi’ndeki Geylani Cami hoparlöründen Kürt sanatçı Şivan Perwer’in Herne peş (İleri gidin) adlı marşının çalınmasının ardından, bu kez Uludere İlçesi’ne bağlı Şenoba Beldesi’ndeki bir cami hoparlöründen, Abdullah Öcalan’ın konuşmaları yayınlandı. Önce Kürtçe şarkı ve marşların çalındığı hoparlörden, daha sonra İmralı Cezaevi’nde ömür boyu hapis cezasına çeken PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın 15 Ağustos ile ilgili konuşmasına ait ses kaydı yayınlandı. Bir kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaynak: Ajanslar
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bu kafirler iyice kudurdu.
benim anlamadığım, güvenlik konusunda en çok parayı bu bölgede harcıyoruz, en çok asker ve polis nüfus yoğunluğuna oranla buralarda. bunlar nasıl olurda şehrin göbeğinde ellerini kollarını sallaya sallaya hareket ederler anlamıyorum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() vay ........ vay
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Çok basit içeride adamları var... bu inanması çok güç ve doğruluğunu istemediğimiz bir şey ama..... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() içimizdeki Hainler hasebi ile başka nasıl olabilir ki Murat...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Hani Pkk barış istiyordu hani Pkk silah susturacak falan...Hani..
Ve hala silahsız çözüm diyorlar..BU ZINDIKLARIN KAFİR VELETLERİN KAFASINA SIKMADIKÇA BUNLARIN HEPSİNİ İPE GÖTÜRMEDİKÇE ÇARE YOK. ÇÖZÜM HALKIN İSTEKLERİNE KARŞILIK VERECEKSİN BUNLARI İPE GÖTÜRECEKSİN... SÖZ VERSİNLER CELLATLIĞI BEN YAPIYORUM BİRİNDE BİLE GÖZÜMÜ KIRPARSAM NAMERDİM . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Hernepeş benim bildiğim şivan perwerin bir şarkısı ne zamandan beri pkk marşı oldu geçen konyada gittiğim düğünde bunda halay çekiyolardı yav
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Vay edepsizler vay, vay ş.......ler vay. Kudurdu bu ahlaksızlar.
Ecelleri gelmiş herhalde camiye bulaştıklarına göre. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Şimdide camiilere dadandı Allahsızlar.
Geçen de şivan mıdır perver midir nedir onun şarkısını çalıyorlardı. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|