![]() |
#1 |
![]() Bu şiirin hikayesi:
BU şiirimi bu ülkeye hizmet etmiş,fakat haksız ve insafsızca saldırı ve hakaretlere uğramış,Olmadık isnat ve karalamalarla hakkında türlü davalar açılarak bizzat göçe zorlanmış,amacı dine ve vatana hizmet etmek olan bu zatın,yaptığı üstün hizmet ve başarılar göz ardı edilerek, halkın gözünde küçük düşürme gayretleriyle, medyayıda kullanarak yıpratma kampanyası başlatan malum çevrelerin oyununa gelen vefasızlara yazdım. Çamur At İzi Kalsın Anlamazlar derdini Derde revan olmayan Dinsizlerin fendini Haksızlığa yormayan Utanmadan kaçtı der Bakmaz yaptıklarına Zalimce kurban eder Kendi taptıklarına Alet olur elinde Kaleminden kan damlar Kin kusar sözlerinde Adam denen,adamlar Ne alimler geldi de Malesef susturuldu Sahteleri som diye Millete yutturuldu Ne sahteler tanıdım Altın suyuna banmış Bakınca adam sandım Meğerse kalpazanmış Kaynak temiz oldukça Sanmayın ki bulanır Gönüllere doldukça Sevgiyle durulanır Elinde necis değnek Yaptığınla kalırsın Birazcık varsa yürek Kendinden utanırsın Kalem bu değnek değil Adam mı dövüyorsun Senin ki mertlik değil Sayfandan sövüyorsun Kalemi orak buldun Çayır mı biçiyorsun Yoksa cellat mı oldun Kelle mi seçiyorsun Kalemi şişe sandın Körkütük içiyorsun Midemi bulandırdın Sayfaya kusuyorsun Hamit Korken “Unutulmasın ki, dedikodu nefret edenler tarafından çıkarılır, aptallar tarafından yayılır ve geri zekalılar tarafından inanılır. 'Sosyal medyada Çamur at, tutmazsa izi kalır' yöntemiyle rakipleriyle mücadele edenler, bilsinler ki, o çamur bir gün kendi suratlarına sıçrar.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() elinize sağlık guzel paylaşim için
|
|
![]() |