AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençler, AK Partililer Tanışalım ! Aramıza yeni katılan bütün AK Gençlerimizi tanışmak için bu bölüme bekliyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-28-2012, 14:52   #1
Kullanıcı Adı
candemir82
Standart Can Demir - Teslim Oluyorum
Selamlar!.

Oncelikle kendimi tanitmak ve aranizda yerim olup olmadigini ogrenmek istiyorum.

Ben Ismail Can Demir. 30 yasinda yurt disinda calisan bir cocuk babasi vatanini, milletini seven, demokrasi ve laiklik asigi Izmirli bir Turk Genciyim.

Imanli bir aileden geldim, genclik yillarimi Ulku Ocaklarina (yonetici olarak) hizmet vererek gecirdim. Askerlik gorevimi yerine getirdikten sonra Siyasal Gorusum degismeye baslamis olup yedi yil once yurt disinda calismaya baslamam ile tamamen CHP yonunde degismistir ki bu tarihte AKP nin iktidara gelmesine tekamul edip bir cok insanin demokrasinin ve laikligin tehlike altina girdigine inanarak CHP' ye kaymasina neden olmustur.

Destekledigim siyasi parti ne olursa olsun hic bir zaman din ile diyanet ile ilgilenen biri olmadim, olmak gibi de bir niyetim yok, bu yozlasmis biri oldugum anlamina gelmez bunun aksine milli duygulari bir cok insandan yuksek, kulturel ve ahlaki yonden butun biriyim.

5 sene Afganistan NATO ustlerinde calistim, 8 ay Azerbaycan' da ve son 8 aydir da Hindistanin onde gelen bir Konut Sirketinde Planlama Muduru olarak calismaktayim.

AKP iktidara geldigi andan itibaren ben de bir cok muhalif gibi demokrasinin, laikligin elden gitmekte olduguna inanip bir Anti-AKP olarak yasadim. Ancak son secimden sonra bu yondeki fikirlerim degismekte olup ozellikle AKP nin Turkiyeye getirdigi Ekonomik yonde gelismeleri, partinin ust duzeyde kurumsallasmis olan calismalarina inancim, cevre ulkeler ve uluslar arasi politikalardaki rolu ve hedefleri sahsi goruslerimle tamamen benzestiginden AKP' ye teslim olmak istiyorum.

Bu profile sahip bir sempatizan olarak organizasyonunuz icerisinde yerim olup olmadigini, benim gibi kimseler olup olmadigini, benim gibi kimselerin benim gibi olduklarini aciklikla ifade edip edebilemedigini, ne derece hos buldundugumubilmek istiyorum.

Saygilar,

Konu candemir82 tarafından (02-28-2012 Saat 14:55 ) değiştirilmiştir..
candemir82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-28-2012, 15:01   #2
Kullanıcı Adı
OTTOMAN
ve Aleykümselam | AK PArti Gençlik Forumuna Hoşgeldiniz...
OTTOMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)