AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-19-2016, 10:30   #1
Kullanıcı Adı
akses
Thumbs down Can Dündar’dan Çirkin Yalan
Alman gazetesine röportaj veren Can Dündar “Ramazan’da oruç tutmayanı polis dövüyor” cümlesi için “Gazeteye fazladan yazılmış” diyor.

FETÖ’nün sızdırdığı belgelerle hükümeti zor durumda bırakmak için gazetecilik faaliyeti altında gizli belge teşhirciliği yapan Can Dündar kısa bir süre önce aniden Almanya’ya yerleşme kararı aldı.

“POLİS, RAMAZAN’DA ORUÇ TUTMAYANI DÖVÜYOR”

Almanya’da Berliner Zeitung gazetesine röportaj veren Can Dündar’ın şu cümlesi dikkat çekmişti: “Ramazan’da oruç tutmazsak polislerin bizi dövme ihtimali var”

Hayli dikkat çekici olan bu yalan tartışılınca Can Dündar bir açıklama yaparak “O cümleler benim değil, gazete eklemiş” dedi.

CAN DÜNDAR’IN ÇİRKİN YALANI

Müslüman toplumu uzaktan yakından tanımayan Alman gazetesinin, Ramazan ayıyla ilgili böyle bir yalanı yazma ihtimali, Can Dündar’ın ülkesine ihanet etmek için bile isteye yalan söyleme ihtimalinden daha fazla değil. Yani Can Dündar, uzun süredir yaptığı gibi, sırf Türkiye’nin hükümeti zor duruma düşsün diye çirkin bir yalan uyduruyor.

AHMET HAKAN YALANA İNANMADI


Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da Can Dündar’ın bu yalanına inanmayanlardan. Hakan, Can Dündar’ın “Gazetenin eklediği cümle bu, düzelttiler” açıklamasını fazlasıyla ‘sakin’ bulmuş. Çünkü Türkiye’de gazetecilik dersi vermeye kalkan Can Dündar gibi insanlar, Alman basının bu ahlaksızca hareketi karşısında tepki dahi vermiyor, en hafif tabiriyle o gazeteye “yalancı” demiyor.

İşte Ahmet Hakan’ın yazısındaki o bölüm:

Can Dündar, dün sosyal medyadaki hesabından “Gazetede görüp uyardım, internet sitesinde düzelttiler” açıklaması yaptı.

Şu işe bakın hele! Koca Alman gazetesi, en temel basın etiğinin üzerinde tepiniyor. Söylenmeyen sözleri söylenmiş gibi yansıtıyor. Ahlaksızlık yapıyor, yalan söylüyor.

Ve yine şu işe bakın hele! Böyle bir ahlaksızlık karşısında Can Dündar ne kadar da sakin, ne kadar da munis, ne kadar da anlayışlı!

Ben olsam… Berliner Zeitung gazetesi yalancıdır. Benim söylemediğim cümleleri sırf sos olsun diye röportaja eklemiştir. Böyle alçaklık olmaz. Falan diye yeri göğü birbirine katarım.

http://www.medyagundem.com/can-dundardan-cirkin-yalan/

 

akses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım