![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Bu fotoğraflar Avustralya Devlet Arşivi'nden çıkmış) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu büyük insanları, bu büyük kahramanları rahmetle, minnetle anıyorum, dualarım onlarla, Allah hepisinden razı olsun. Konu redyellow tarafından (03-18-2010 Saat 11:57 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bu büyük insanları, bu büyük kahramanları rahmetle, minnetle anıyorum, dualarım onlarla, Allah hepisinden razı olsun
Elinize emeğinize sağlık |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() emeğne sağlık kardeşim çok güzel ve bende duygusal bir paylaşım +
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ecdat ile gurur duyuyorum her karesi muhteşem teşekkürler abi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, ecdadımızla ne kadar gurur duysak azdır.
Allah rahmet eylesin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
http://www.biyotarih.com/?p=337 ![]() Çanakkale'de savaşan komutanlar: (sağdan itibaren) Hulusi ve Nazmi Bey, Ayaktakiler; Esat Paşa, M.Kemal Bey,Arkadakiler; Kur.Alb.Kannengiesser, (solda) Bozyakalı Wilmer, Kur. Bşk. Fahrettin(Org.Altay), (kalpaklı)Kur. Kemal (Ohri), (yüzününyarısı görünen) Grup Kur. Bşk. İzzettin (Çalışlar) ![]() 3. Kolordu ve Kuzey Grubunun komutanı Tuğgeneral Esat Paşa Gelibolu Yarımadası'ndaki karargahında ![]() Siperlerindeki Türk askerleri fotoğraf çektiriyor. ![]() Majestik Zırhlısı batarken diğer gemilerdeki askerler seyrediyor. (27 Mayıs 1915) ![]() Batırılan İngiliz zırhlısı Irresistible. ![]() ![]() Arıburnu Kanlısırt'ta düşman siperlerine dikilen alay sancağı. Sancak muhafızları kaçan düşman askerlerini seyrediyor. ![]() İstanbul'da esir tutulan İngiliz askerlerine simit dağıtılıyor. ![]() Mehmet Muzaffer Bey'in arabalara lastik almak için yaptığı sahte para. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|