|
![]() |
#1 |
![]() Artık moda oldu!.. Dünyanın neresinde faili meçhul kalması istenen bir cinayet vaki olsa müsebbibi El-Kaide, kısmen de Taliban gösteriliyor... Bu nasıl bir örgüt ki her yerde hazır ve nazır... Amerika'nın cinayet örgütü CIA öğretti El-Kaide hazır suçlusunu... Yeryüzünde ne kadar derin devlet, derin güç varsa yaptıkları ve de yapmaya niyetli oldukları menhiyatlara El-Kaide maskesi giydirerek kamuoyuna arz etmekteler... Benazir Butto'yu kim öldürmüş? Pervez Na Şeref'e göre El-Kaide mensupları... Bildiğimiz kadarıyla darbeciler biraz cesaretli olurlardı... Pervez cesaretin de içine etti... ABD kimi işaret ederse orayı suçlu göstererek kendini kurtarmak istiyor... Amma ne zamana kadar? Bir zamanlar maktül Benazir Butto'nun babası Zülfikar Ali Butto'yu da arkalarlardı... Bak şimdi onun kızını Pervez'in adamlarına öldürtüp, muhayyel bir El-Kaide gösteriyorlar... Benazir Butto ile dünya görüşüm çok farklıdır... Böyle olmasına rağmen doğruları konuşmaktan geri durmayı zül addederim... Benazir'i Pervez Müşerref'in adamları katlettiler iddiasındayım... Benazir Butto'nun öldürülmesinden dolayı Pervez'e başsağlığı dileyenlerin samimiyetine de inanmıyorum... Pervez'i tebrik ediniz beyler... Silah zoruyla kocaman bir ülkeyi esir aldığında da kimselerin gıkı çıkmamıştı... İkinci defa C.Başkanı seçilmek için yaptığı gayrimeşru fiiller herhalde tarafsız gözlemcilerce bilinmektedir... ABD ve hempaları, Afganistan'da cinayet işlerler, hemen El-Kaide sırtına yükleyip geri çekilirler... Irak'ta işgalci güçler hangi herzeyi yeseler hemen El-Kaide ile bağlantı kurarlar... Birazcık da Taliban araya sokuşturulur... örgütlü cinayetlerin piri CIA ve MOSSAD'tır... Tabii destekledikleri canilere de servis verdiklerini biliriz... Benazir'i kim öldürdü? öldüreni bilemeyiz, fakat öldürme emri herhalde Pervez tarafından veya Pervez'in mutemet adamları tarafından verilmiştir... İkinci bir şıkkı yoktur... Var diyen yalan söyler... Peki bu kadar açık gerçeklere rağmen El-Kaide suçlusu bulmanın ne anlama geldiği sorulabilir... Haklısınız, El-Kaide öyle büyütüldü ki ben varlığından dahi şüpheye düştüm... ABD'de bir terör olayı vuku bulur, müsebbibi El-Kaide... İngiltere'de ha keza, Fransa'da başka türlü olur mu hiç? Sadece kefere memleketlerinde değil, Suudi Arabistan, Mısır, Lübnan ve hatta Türkiye'de hangi gizli saldırı vuku bulmuşsa hemencecik, hiçbir araştırma yapılmadan El-Kaide işaret edilmiştir... Dağlık arazilerde bile keçiyi, fareyi açık-seçik gören, gördüğünü iddia eden ABD ilgilileri Usame Bin Laden'i niye bulamadılar? Acaba böyle birisi hiç yok muydu? Olsa herhalde şimdiye kadar işini bitirirlerdi... Muhtemelen hayali bir örgüt ve onun hayali liderinin yaşamasını istiyor dünya egemenliğine oynayan Amerika... Darbeci donkişotları yel değirmenlerine saldırtmak için elbet bir gerekçe lazım... O da El-Kaide ve Taliban... Bazı devletlerin ajandalarında katledilmesi planlanan kişiler ve tabii cinayet zanlısı El-Kaide örgütü vardır... Başka türlü bir darbeciyi kurtarmak imkânsız... Amma, ne yazık ki, Pakistan suları durulmayacaktır bundan böyle... Pervez Müşerref bertaraf edilmeden huzur bulamayacak kardeş Pakistan... Abdurrahim KARAKOÇ / VAKİT 30/12/2007
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Benazir'i Pervez Müşerref'in adamları katlettiler iddiasındayım...
Sonuna kadar katılıyorum ve altıma imzamı koyuyorum... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|