AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-24-2011, 15:48   #1
Kullanıcı Adı
xfce
Standart canlı yayında seyirciye dayak skandalı
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

BTP Genel Başkanı Haydar Baş, partisine yakınlığıyla bilinen televizyon kanalında, hükümetin ekonomi programını eleştirirken, İslam`la ilgili örnek verdiği sırada stüdyoda bulunan bir kişinin sözleri yayını kestirdi.

ŞEYTANA UYUYORSUNUZ TEPKİSİ

Mesaj TV`de Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş, Eko Analiz programında hükümetin ekonomik programı hakkında eleştirilerini, İslam ve Müslümanlıkla ilgili konularla da desteklemesi sırasında peygamberimiz Hz. Muhammed`e `Muhammed` demesi canlı yayında stüdyoda bulunan bir kişinin tepkisini çekince olanlar oldu..

`Hocam resmen şeytana uyuyorsunuz.. Muhammed dediğiniz kişi çocuk değil` diye çıkışınca stüdyodaki diğer konukların hışmına uğradı.

Programın yönetmeni konuklar arasındaki arbedeyi göstermedi ancak seslerden oldukça sert bir kavganın yaşandığı anlaşılıyordu..

Haydar Baş`ın tüm ısrarlarına rağmen, tepki gösteren izleyicinin yediği dayağın şiddeti çığlık seslerinden anlaşıldı..

Programda daha sonra ses tamamen kesildi ve hemen ardından reklama girildi.
kaynak

xfce isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-24-2011, 16:28   #2
Kullanıcı Adı
depare
Gayet doğal bir tepki sen adamın kanalın da programa çıkıp adama laf atarsan dayağı yersin bu nerde olursa olsun fark etmez halk tvn'in programına çıkıp Kemal Kılıçdaroğluna laf atarsan orda da dayağı yersin hoş orada dayakla da kurtaramazsın linç ederler adamı ya neyse..

Adamın ne mal olduğunu biliyorsan ne işin var orada..
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-24-2011, 16:39   #3
Kullanıcı Adı
unnamed
verilecek cok guzel bir cevap var ama...
Alt 01-24-2011, 21:59   #4
Kullanıcı Adı
Mavera
arkadasn gelen seslere bakarsak adama iyi bir meydan dayagi atmislar.. haydar hoca nin ayaklarina kapanirsa bir ihtimal affedilebilir..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-24-2011, 22:11   #5
Kullanıcı Adı
İntifada
islamcı tv kanalı
komediye bak...
Alt 01-24-2011, 22:13   #6
Kullanıcı Adı
Mavera
dikkatini cekerim islami degil islamci yani adamlar bu isi ticarete dökmüs..
Alt 01-25-2011, 00:45   #7
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Hiç sevmiyorum bu Haydarcıları...
nefret ediyorum...
nefret...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-25-2011, 00:49   #8
Kullanıcı Adı
Mavera
ben hayatimda bir kere bu elemanlari gördüm.. istanbulda ünv okurken yolumu kesmislerdi bunlari bir dergisi vardi onu bana tanitiyordu adam bana hangi yurtta kaliyorsun dedi ben "herkül" dedim, kime ait sorusuna nur cemaati deyince adamin bakislari hala daha gözümün önünde ..
ondan sonra papadan girdi, vatikandan cikti ama bakti altta kalmiyoruz söylene söylene gitti
Alt 01-25-2011, 15:18   #9
Kullanıcı Adı
Sevban
Kanal islami bir kanal değil,haydar baş ise chp ile ittifak teklifinde bulunan ama ciddiye alınmayan acaip bir adam...
Sevban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)