![]() |
#1 |
![]() Roberto Carlos aşkını açıkladı sonra da genç futbolculara nasihatlar verdi. İşte tumspor.com farkı ile çok özel bir Roberto Carlos röportajı:
Senin için tutku nedir? �Brezilya�da futbol oynamak, Brezilya�da futbol aşktır, sevgidir, tutkudur, sambadır.� Yaşlandıkça futbolunda neler değişiyor? Örneğin motivasyon sorunu yaşıyor musun? �Aksine gençken daha az konstantre oluyordum maçlara şimdi kendimi çok daha iyi ve fazla hazırlayabiliyorum pskikolojik yönden. Futbola küçük bir takımda başlıyor ardından yükseliyorsunuz. Yükseldikçe ve yıllar geçtikçe o kadar çok şey öğrendim ki, bu tecrübeler sayesinde 34 yaşında olmama rağmen sahada herhangi bir sorun yaşamıyorum.� Genç futbolculara neler öğütlüyorsun? �Her gün öğrenecekler, hata yapmaktan hiçbir zaman korkmayacaklar, futbolla ilgili hiçbir şeyden de korkmayacaklar. Hafta sonları, hafta araları, antrenmanda ya da maçta her zaman neşeli olacaklar, bu işin keyfini çıkaracaklar çünkü futbol dünyanın en eğlenceli mesleği.� Günlük yaşamın nasıl geçiyor, profesyonel bir futbolcu ne yiyip içmeli? �Her zaman iyi yemeli ve yediğine içtiğine çok dikkat etmeli. Bu fiziksel kondisyon için gereklidir onun dışında teknik ve taktik açıdan kendini geliştirmelidir. Ben hep böyle yaptım, hiçbir zaman da kendimi �sahanın en iyisi benim� diye görmedim bazen ben sahadaki en iyi futbolcu oluyordum bazen de sıradan bir futbolcu.� tumspor.com özel Taha Dağlı
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|