AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-04-2009, 03:59   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart ÇARŞAMBA GÜNÜNÜN KANLI SIRRI!: Suikastlar hep Çarşamba günü



Yaşanan katliam, cinayet ve faili meçhullerin hep Çarşamba gününe isabet etmesi dikkat çekiyor. Yazıcıoğlu'nun sır ölümüne yol açan kaza dahil, pek çok sır ölüm Çarşamba günü yaşandı.BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin Kahramanmaraş'a bağlı Göksun ilçesinde şüpheli şekilde düşmesinin zamanı dikkat çekti. Yazıcıoğlu ve beraberindeki ekibin geçirdiği kazanın Çarşamba gününe denk gelmesi akıllarda soru işareti oluşturdu. Ülke gündemine bir anda oturan, milyonların tepkisini çeken çok sayıda suikast ve faili meçhul cinayetin Çarşamba günü gerçekleştirilmiş olması, dikkatlerden kaçmadı.

ÇARŞAMBA GÜNÜNÜN KANLI SIRRI!


Silahlı ve bombalı saldırılara ilişkin ‘Çarşamba' gizemi, çok eskilere dayanıyor. Son olarak geçtiğimiz hafta helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun kazası da Çarşamba gününe denk geliyor. Yazıcıoğlu daha önce üç defa trafik kazası geçirmiş, ancak bunların hepsini hafif sıyrıklarla atlatmıştı. Kanlı saldırıların Çarşamba günlerine denk gelmesinin, sadece bir tesadüften mi ibaret olduğu yoksa Çarşamba gününün özel bir anlamının mı olduğu henüz çözülmüş değil.

KATLİAMLAR, CİNAYETLER HEP ÇARŞAMBA'YA DENK GELMİŞ!

Malatya'daki Zirve Yayınevi'nde üç misyonere yönelik katliam ile Türk Hukuk Kurumu Başkanı Prof. Muammer Aksoy ve MİT eski Müsteşar Yardımcısı Hiram Abas'a yönelik suikastlar da yine Çarşamba günü işlendi. ‘Ergenekon' soruşturması ile yeniden gündeme gelen Danıştay saldırısı, Cumhuriyet Gazetesi'nin bombalanması ve Necip Hablemitoğlu'na düzenlenen suikast da yine aynı gün gerçekleştirildi

SUİKASTLARDAKİ KARANLIK GİZEM

Geçmişten bugüne kadar gerçekleştirilen ve Çarşamba günlerine denk gelen önemli suikast ve kanlı saldırılar şöyle:

- 25 Mart 2009 Çarşamba: Yozgat'tan Kahramanmaraş'a seçim çalışmaları için giden BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki ekibin bindiği helikopter, Göksun köyü yakınlarında düştü. Helikopter enkazına uzun bir müddet ulaşılamamış ve medyada birçok yanlış ve yanıltıcı bilgi dolaşmıştı.

- 18 Nisan 2007 Çarşamba: Malatya'daki Zirve Yayıncılık'ta meydana gelen katliamda, Necati Aydın, Uğur Yüksel ve Alman vatandaşı Tilman Ekkehard Geske öldürüldü.

- 25 Nisan 2007 Çarşamba: YÖK'e saldırı girişiminde bulunuldu. YÖK Başkanı Prof. Dr. Erdoğan Teziç'e silahlı saldırıda bulunmak isteyen Nurullah İlgin yakalandı.

- 10 Mayıs 2006 Çarşamba: Cumhuriyet Gazetesi'nin Şişli'de bulunan merkez binasına el bombaları ile saldırı düzenlendi.

- 17 Mayıs 2006 Çarşamba: Danıştay'a düzenlenen saldırıda Danıştay İkinci Daire Üyesi Mustafa Yücel Özbilgin hayatını kaybederken 4 üye yaralandı.

- 18 Aralık 2002 Çarşamba: Ankara Üniversitesi öğretim üyesi araştırmacı yazar Dr. Necip Hablemitoğlu evinin önünde başına ateş edilmesi sonucu öldürüldü.

- 24 Ocak 2001 Çarşamba: Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan, 4 koruması ve şoförü ile birlikte otomatik silahlarla düzenlenen saldırı sonucu öldürüldü.

- 17 Şubat 1993 Çarşamba: Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Eşref Bitlis'in bulunduğu askeri uçak Ankara Güvercinlik üssünden kalktıktan hemen sonra düştü. Bitlis ile beraberindeki üç subay ve bir astsubay hayatını kaybetti.

- 30 Ocak 1991 Çarşamba: Jandarma Asayiş Birlikleri Kolordusu'nun komutanı emekli Orgeneral Hulusi Sayın, kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce düzenlenen suikast sonucu öldürüldü.

- 31 Ocak 1990 Çarşamba: Gazeteci ve Türk Hukuk Kurumu Başkanı Prof. Dr. Muammer Aksoy evinin az ilerisinde iki kişi olduğu zannedilen kişilerce çapraz ateşe tutularak öldürüldü.

- 26 Eylül 1990 Çarşamba: MİT eski Müsteşar Yardımcısı Hiram Abas, İstanbul'da çapraz ateş sonucu öldürüldü.




/ Vakit

 

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-04-2009, 10:22   #2
Kullanıcı Adı
ilkertuna
Standart
ilginç bu kadar tevafuk olması enteresan
ilkertuna isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi