![]() |
#1 |
![]() Quaresma bu formaları görse geleceği varsa bile vazgeçer. Beşiktaş Futbol Takımı'nın 2008-2009 sezonunda giyeceği formaların tanıtımı geçtiğimiz gün yapıldı. Ancak siyah-beyazlı taraftarlar yeni sezon için uyarlanan formaları beğenmedi. ÇARŞI FORMALARA DA KARŞI Siyah-beyazlı renklere gönül verenler, forum sitelerinde yaptıkları yorumlarda Adidas'ın yapmış olduğu forma tasarımlarını fiyasko olarak değerlendirdi. Taraftarlar, yeni formaların Federasyon'a verilmeden iptalini ya da 4. bir formanın çıkarılmasını istiyor. İŞTE BEŞİKTAŞ'IN YENİ FORMALARI ![]() Yeni sezon formalarını beğendiniz mi şeklinde yapılan ankette şu sonuçlar alındı: a) Formaların hepsini beğendim %15 b) Formaların hiçbirini beğenmedim %39 c) Sadece çizgili beyazı beğendim % 8 d) Sadece çubuklu formayı beğendim %33 e) Sadece damalı formayı beğendim %4 ![]() İşte forumlarda yapılan yorumlar... Quaresma bu formaları görse geleceği varsa bile vazgeçer Şu formaları yapmak ço kmu zor ? İlla fantezi mi yapmak lazım ? Tanıtılan formalarla en fazla kaç satılacağını düşünüyorsunuz? FANTEZİ İSTEMİYORUZ! sade olsun yeter! Genel olarak forma tasarımları beğenilmedi, kısmen belirli bir kesim beğenmiş olsa da,Dünyanın en asil , en cazip, en kullanışlı iki rengine sahibiz.Bugün bir Fenerium, bir Gs Store'a girseniz, Onların bile Siyah ve Beyazı ön plana çıkarma gayretine tanıklık edersiniz, Çünkü kullanışlı ve günlük hayatta da fazlasıyla rağbet görmektedir. Bugün senin renkli rakiplerin, siyah ve beyazı vitrinlerinden eksik etmeyip, Bu renklere yöneliyorsa; (İkisinin de beyaz forması her daim olmuştur, G.saray'ın da siyah forması ve eşofmanları) SENİN BEŞİKTAŞ ÜRÜN TASARIMINDA KISIRLIK ÇEKMENİ SORGULARIM ARKADAŞ ! Bir adet Siyah Bir adet Beyaz Bir adet Çubuklu Ve bir adet taraftarın göz zevkine hitap edecek marjinal tasarım yapamıyor muyuz ? Formalar federasyona tescil ettirilmeden , BİR AN ÖNCE İPTAL EDİLMELİ ve YENİ TASARIMLAR HAZIRLANMALIDIR. Zararın neresinden dönersek kâr, hoş, amatör branşlarımızın yaşadığı forma sıkıntısını göz önüne alırsak piyasaya sürülen ürünlerin amatör branşlara kaydırılarak eritilmesi de çözüm olabilir. Orjinal renklerimizin hakkı verilsin, salt Siyah ve Beyaz formaların olmadığı bir sezon düşünülemez. Kralspor
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() fenerbahçeliyim ama ezeli rakibimiz beşiktaşın formalarını beğenmedim sade siyah olan hariç diğerleri güzel değil.helede o kırmızıya ne demeli
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Dün fotomaç'ta Formalar Beğenilmedi manşeti atmıştı Beşiktaş sayfasına..
Bu kadar kötü Beşiktaş formasını en son Del Bosque zamanında görmüştüm bir de şimdiye rast geldi. Hadi hayırlısı.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Formalar çok klasik malesef...
Türkiye olarak böyle şeyleri aşamadık gitti... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |