![]() |
#1 |
![]() Büyük Beşiktaş'ın fenomen taraftar grubu Çarşı'nın fesh edilmesine bir Beşiktaş aşığı olarak karşıyım.
Beşiktaş'ın önüne geçtiği doğrudur ve normaldir çünkü Çarşı , sosyal olaylara duyarsız kalmayan yeri geldiğinde tepkisini yeri geldiğinde desteğini gösteren sosyal bir topluluktur ve Türkiye'ye mal olmuştur. Çarşı fesh edilmemeli.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yalçın abicim kısacası Çarşı Feshedilmeye karşı hehe bu yani olay (:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Çarşı'nın kapatılması Çarşı'nın kendi isteğiyle yapılmış bir şeydir ve gerekçe olarakta Beşiktaş'ın önüne geçtiği söylemleri öne sürülmüştür bu bağlamda kendimce neden Beşiktaş'ın önüne geçtiğini açıklamak istemiştim.
Açıklayayım ; Çarşı yeri geldi "Nükleersiz Türkiye" pankartı açtı yeri geldi toplu kan verme organizasyonu düzenledi yeri geldi yürüyüşlere kişisel değilde kendi tüzel Çarşı kimliği ile katıldı ve bunun gibi burada saymakla bitmeyecek sosyal içerikli olaylara imza attı. Bu yönüylede sosyal bir rol aldığına inanıyorum. Bunu söylemek istemiştim. Sosyal statüsünün haricinde fenomen olmuş , taraflı tarafsız birçok insanın beğenisini toplamış , rakip takımların taraftarlarını Beşiktaş tribünlerine çekmiş , kendine has formasını İnönü Stadı çimlerinin 1 metre altına gömerek taraftar sahada demiş dünyadaki sayılı taraftar gruplarından biridir. Tüm bunları göz önüne aldığımızda Çarşı'nın kapatılması hatalıdır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ooo yalçın da e kapatmaya karşı
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Sn Yalçın , dışarıdan gelen kapatılma veya yasak gibi bir anlam çıkarttınız ama zannedersem ya yanlış anladınız yada o ince , kıvrak ve takdire şayan zekanızı konuşturarak olayı "başka kapatmalar" ile paralel bir duruma getirdiniz
![]() Futbola olan uzaklığınızı dikkate alıyor ve yanlış anladığınızı varsayarak tekrar açıklıyorum , Çarşı kendi kendini fesh etti , kimse dışarıdan bu gruba müdahele etmedi. Benim protestomda bu kavrama sözcülük etmeye çalışanlaradır. Çarşı kapanmadı açın kalbinizi bakın ... oradadır ... Yok yok ben aşığım bu Beşiktaş'a |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Cok gec bile kalinmisti..Bir taraftar grubu olmaktan cikip, zararli bir cete olmaya dogru ilerleyen carsiya yolun basinda nesterin vurulmasi cok yerinde olmustur..
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() çarşı Demokrat a karşı haha
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() çarşı feshedildi diye beşiktaşı bırakmıcağınız için gerek yok bence mesela ultraslan fesh edilse ben yine galatasaraylıyım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Ben Çarşı'nın yaptıklarıyla diğer taraftar gruplarından daha öne çıktığını ve böyle bir grubun dağılmaması gerektiğine inanıyorum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|