AK Gençliğin Buluşma Noktası
Program İndir Grafik programları ve internet araçları ile ilgili herşey.

Stil
Seçenekler

Alt 07-27-2011, 13:58   #1
Kullanıcı Adı
Eşref
Standart Cd cd driver yüklemeye son

Bilgisayara format attıktan sonra en fazla zaman alan konu sürücülerin (driver) yüklenmesidir. Bu program sayesinde bilgisayarınızda yüklü olan tüm sürücüleri bir kurulum dosyası (setup) haline getirebilir, bilgisayarınızı formatladıktan sonra sadece bu setup'ı kurarak tüm sürücülerinizi geri yükleyebilirsiniz.

İşte programın tüm özellikleri:

Bilgisayardaki tüm sürücüleri otomatik olarak bularak yedekleyen ve yeni kurulumda geri yüklenmesini sağlayan Driver Genius, aldığı yedekleri zip dosyası veya çalıştırılabilir bir exe dosyası olarak saklayabilir. Sürücü güncellemelerini sizin için takip eden program bu sayede bilgisayarınızın ve tüm bilgisayar araçlarının performansının artırılmasını sağlar.

Sürücü Yedekleme
Driver Genius sisteminizde kurulu driver'ları belirleyerek yedekler. Yedeklediği dosyayı zip dosyası olarak veya çalıştırılabilir bir .exe dosyası olarak saklayabilir.

Sürücü Geri Yükleme
İşletim sisteminizi formatladıktan sonra tüm sürücüleri tek tek aramanıza gerek bırakmayan program daha önce yedeklerini aldığı sürücüleri sisteme otomatik olarak yükler. Aynı konfigürasyondaki birden fazla bilgisayara aynı sürücüleri eklemek isterseniz program size oldukça zaman kazandırabilir.

Sürücü Güncelleme
Sisteminizdeki sürücülerin yeni sürümlerini takip eden program güncellemeleri otomatik yapar. Uygun ve güncel sürücüler sistem performansınızda %50 ve üstünde bir optimizasyon sağlar. Driver Genius'un veri tabanında 30 binden fazla sürücü yazılımı bulunmaktadır. Ses kartı, ana kart, video kartı, network kartı, modem, mouse, klavye, tarayıcı, yazıcı gibi aklınıza gelebilecek pek çok markanın en güncel sürücüleri tek tıklamayla sisteminize bu program sayesinde kurulabilir.

İNDİR:
http://hotfile.com/dl/125123960/ba9e559/Driver.rar.html

Şifre: 1234

Konu Eşref tarafından (07-27-2011 Saat 14:17 ) değiştirilmiştir..
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-17-2011, 22:10   #2
Kullanıcı Adı
yeniçeri38
DRİVER PACK SLATİON ÖNERİRİM BEN %100 TÜRKÇE ESKİ YENİ BÜTÜN DRİVERLARI BULUR
yeniçeri38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-18-2011, 01:38   #3
Kullanıcı Adı
unnamed
bunlara hiç gerek yok...
windows 7 var....
Alt 09-18-2011, 01:51   #4
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bunlara hiç gerek yok...
windows 7 var....
Windows 7 var da her aygıtı tanımıyor. Ben bu programı kullanıyorum. Tek bir setup ile tüm driverlerı geri yükleyebiliyorum.
Alt 09-18-2011, 02:24   #5
Kullanıcı Adı
unnamed
valla üstat bu zamana kadar rastlamadım ben...
tık kuruyorum 7'yi canavar gibi devam...
Alt 09-18-2011, 02:28   #6
Kullanıcı Adı
Chronicle
ilacı varmıdır?
Chronicle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-18-2011, 02:33   #7
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
Chronicle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ilacı varmıdır?
Benim verdiğim programı soruyorsan, rar dosyasının içinde Türkçe yaması ve ilacı var.
Alt 10-23-2011, 04:43   #8
Kullanıcı Adı
İntifada
bende win 7 var...
daha hiç format atmadım 7 de...
bu programa gerek varmıdır yoksa unnamedin dediği gibi driverleri buluyormu kendiliğinden...
eşref bide nasıl çalışır bu program bi anlatsana...
formattan öncemi çalıştırıp driverleri rarlıyoruz...
Alt 10-23-2011, 05:02   #9
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende win 7 var...
daha hiç format atmadım 7 de...
bu programa gerek varmıdır yoksa unnamedin dediği gibi driverleri buluyormu kendiliğinden...
eşref bide nasıl çalışır bu program bi anlatsana...
formattan öncemi çalıştırıp driverleri rarlıyoruz...
Öncelikle nasıl bir bilgisayar kullanıyorsun Akıncı? Eğer tek tuşla kendi kendini geri yükleyebilen markalı bir bilgisayar kullanıyorsan bu programa ihtiyacın olmaz.

Ama bilgisayarını wiindows cd'si ile sen kuracaksan bu program hayati. Bilgisayarındaki bütün donanımı win7 tanımayabilir. Yapacağın iki şey var; ya format atmadan önce bu programla driver yedeği alacaksın ya da format attıktan sonra elindeki driver cdlerinden tek tek driver yükleyeceksin.

Bu program bilgisayarında kurulu olan bütün driverları buluyor, istersen zip dosyası haline getiriyor istersen setup (.exe) haline getiriyor. Setup olunca işin kolay oluyor. Pc'ye format at, açılınca hazırladığın setup'ı yükle. Tüm driverlar anında kurulmuş olur.

Konu Eşref tarafından (10-23-2011 Saat 05:10 ) değiştirilmiştir..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)