07-27-2011, 13:58 | #1 |
Cd cd driver yüklemeye son
Bilgisayara format attıktan sonra en fazla zaman alan konu sürücülerin (driver) yüklenmesidir. Bu program sayesinde bilgisayarınızda yüklü olan tüm sürücüleri bir kurulum dosyası (setup) haline getirebilir, bilgisayarınızı formatladıktan sonra sadece bu setup'ı kurarak tüm sürücülerinizi geri yükleyebilirsiniz. İşte programın tüm özellikleri: Bilgisayardaki tüm sürücüleri otomatik olarak bularak yedekleyen ve yeni kurulumda geri yüklenmesini sağlayan Driver Genius, aldığı yedekleri zip dosyası veya çalıştırılabilir bir exe dosyası olarak saklayabilir. Sürücü güncellemelerini sizin için takip eden program bu sayede bilgisayarınızın ve tüm bilgisayar araçlarının performansının artırılmasını sağlar. Sürücü Yedekleme Driver Genius sisteminizde kurulu driver'ları belirleyerek yedekler. Yedeklediği dosyayı zip dosyası olarak veya çalıştırılabilir bir .exe dosyası olarak saklayabilir. Sürücü Geri Yükleme İşletim sisteminizi formatladıktan sonra tüm sürücüleri tek tek aramanıza gerek bırakmayan program daha önce yedeklerini aldığı sürücüleri sisteme otomatik olarak yükler. Aynı konfigürasyondaki birden fazla bilgisayara aynı sürücüleri eklemek isterseniz program size oldukça zaman kazandırabilir. Sürücü Güncelleme Sisteminizdeki sürücülerin yeni sürümlerini takip eden program güncellemeleri otomatik yapar. Uygun ve güncel sürücüler sistem performansınızda %50 ve üstünde bir optimizasyon sağlar. Driver Genius'un veri tabanında 30 binden fazla sürücü yazılımı bulunmaktadır. Ses kartı, ana kart, video kartı, network kartı, modem, mouse, klavye, tarayıcı, yazıcı gibi aklınıza gelebilecek pek çok markanın en güncel sürücüleri tek tıklamayla sisteminize bu program sayesinde kurulabilir. İNDİR: http://hotfile.com/dl/125123960/ba9e559/Driver.rar.html Şifre: 1234
Konu Eşref tarafından (07-27-2011 Saat 14:17 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-17-2011, 22:10 | #2 |
DRİVER PACK SLATİON ÖNERİRİM BEN %100 TÜRKÇE ESKİ YENİ BÜTÜN DRİVERLARI BULUR
|
|
09-18-2011, 01:38 | #3 |
bunlara hiç gerek yok...
windows 7 var.... |
|
09-18-2011, 01:51 | #4 |
|
|
09-18-2011, 02:24 | #5 |
valla üstat bu zamana kadar rastlamadım ben...
tık kuruyorum 7'yi canavar gibi devam... |
|
09-18-2011, 02:28 | #6 |
ilacı varmıdır?
|
|
09-18-2011, 02:33 | #7 |
|
|
10-23-2011, 04:43 | #8 |
bende win 7 var...
daha hiç format atmadım 7 de... bu programa gerek varmıdır yoksa unnamedin dediği gibi driverleri buluyormu kendiliğinden... eşref bide nasıl çalışır bu program bi anlatsana... formattan öncemi çalıştırıp driverleri rarlıyoruz... |
|
10-23-2011, 05:02 | #9 | |
Alıntı:
Ama bilgisayarını wiindows cd'si ile sen kuracaksan bu program hayati. Bilgisayarındaki bütün donanımı win7 tanımayabilir. Yapacağın iki şey var; ya format atmadan önce bu programla driver yedeği alacaksın ya da format attıktan sonra elindeki driver cdlerinden tek tek driver yükleyeceksin. Bu program bilgisayarında kurulu olan bütün driverları buluyor, istersen zip dosyası haline getiriyor istersen setup (.exe) haline getiriyor. Setup olunca işin kolay oluyor. Pc'ye format at, açılınca hazırladığın setup'ı yükle. Tüm driverlar anında kurulmuş olur. Konu Eşref tarafından (10-23-2011 Saat 05:10 ) değiştirilmiştir.. |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|