![]() |
#1 |
![]() Dünyanın en büyük bilişim fuarlarından biri olan CeBIT Bilişim Fuarı Anadolu Tanıtım Toplantısı Ankara'da yapıldı.
Fuar direktörü Murat Özer bu yıl 6 Ekim'de İstanbul'da başlayacak CeBIT Bilişim Fuarı'nın ziyaretçilere ücretsiz olacağı müjdesini verdi. Fuara ücretsiz girmek isteyenlerin www.cebitbilisim.com adresinden kayıt yaptırmaları gerekiyor. Ayrıca fuar boyunca ziyaretçiler ücretsiz kablosuz internetten de yararlanabilecek. Fuarda düzenlenecek seminerlere giriş ise ücretli olacak. Trt Haber
![]() Konu buyukusta tarafından (10-07-2011 Saat 01:57 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ben bugun gezdim.Pek birsey bulamadım.Gecen sene daha güzeldi.Ama gidecek olanların Surat Kargonun standına gitmelerini tavsiye ederim.3d ders anlatımını ve tablet pc de test olayını adamlar çok güzel yapmışlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Sitelerinden davetiye icin uye oldum para isteniyormu giriste ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Hayır
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() fuara gittim geldim bilişim namına bişey göremedim
teknoloji firmaları yoktu. eskiden tüm bilgisayar ve ürünleri üzerine standlar açılırdı bu sene hiçbirini göremedim. ağırlıklı olarak bakanlıklar trt diyanet işleri başkanlığı kapı firmaları kablo firmaları barkod ve güvenlik firmaları otomobil firmaları vs. gözlerimiz akıllı telefonları ve son sistem tv leri aradı ama türksattan başka bişey yoktu bu arada ak parti üyelik için form doldurtuyordu doldurdum telefonumu yazdım ama kayıt yaptılar mı bilmiyorum oradaki bayan ben ilgileneceğim kaydınız tamamlanır vs. dedi bilişim fuarı olduğu yazılmasaydı bilmeyen birini getirsen bu fuar devlet tanıtım fuarı filan derdi. belediyelerden tutun da bakanlıklara kadar bilişimin dışında herşey vardı en güzeli 2007 de yapılmıştı bu senekini beğenmedim ücretsiz olmasına rağmen |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Benim daha çok compex çekiyor ilgimi
![]() Babamla abim de gitti ama onlar da beğenmemişler... |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() fuar dedinmi motosiklet fuarı...
tadından yenmiyor yeminle... |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Evet bu seneki fuar sanki kitap fuarı gibiydi.Teklonoji adına doğru dürüst birsey yoktu.Turkcell sponsor olduğu zaman daha güzeldi.Buyuk firmaların yeri yoktu.Günlük hayata kullandığımız sıradan ürünler vardı.Eskisi gibi bir robot tarzı aletler yoktu.Saçma olmuş
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |