09-15-2017, 22:19 | #1 |
Çeçen Marşı - Benim Müslüman Çeçenyam
Konu Cihannur tarafından (12-24-2021 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-15-2017, 22:37 | #2 |
|
|
09-15-2017, 22:43 | #3 |
Busulba Sa Noxchijchyö
Vayndegneh qershtash yu alu Vay irsa dayina dyo Laryoyla ho vezchu dalla Busulba sa noxchijchyö Dog dyohna bersanna giyla Ollaloy ma x'ez'a syö X'a sieda lepita sirla So layla x'a noxchijchyö La ilaha illallah Larye vezchu dalla x'o La ilaha illallah Busulba sa noxchijchyö Yoxiyna hottor yac gora Turpala vay turbas x'yo Yish yac dasho malx x'a qola Busulba sa noxchijchyö Dash qetta egcha sin metta Marshallash qyox'yuttush Lesh bolchu x'a khenti metta So layla x'a noxchijchyö La ilaha illallah Larye vezchu dalla x'o La ilaha illallah Busulba sa noxchijchyö Lechano xelxarsh desh govza Balanash ghayghanash tyo Maxkana derrig du lovzar Yelalo sa noxchijchyö La ilaha illallah Larye vezchu dalla x'o La ilaha illallah Busulba sa noxchijchyö Türkçe tercümesi: Benim Müslüman Çeçenyam Bir ateş yüreklerimizde alevlenir Biz mutluluğu kaybettik Allah seni korusun Benim Müslüman Çeçenyam Hüzünlü bir çocuk gibi Bakma bana öyle Senin yıldızının parlak olabilmesi için Ben sana kurban olurum Çeçenyam La ilahe illallah Allah seni korusun La ilahe illallah Benim Müslüman Çeçenyam Seni kırdırmayacak, diz çökertmeyeceğiz Gururunun kırılmasına izin vermeyeceğiz Senin altın güneşini kazanmak imkânsızdır Benim Müslüman Çeçenyam Ruhuna kurşun yiyen Sana selam gönderen oğullarının yerine Ben öleyim Çeçenyam La ilahe illallah Allah seni korusun La ilahe illallah Benim Müslüman Çeçenyam Hünerlice dans eden şahini gördüğünde Keder ve acı solgunlaştırılır Anayurt için bu neşedir Gülümse benim Çeçenyam Biz mutluluğu kaybettik Allah seni korusun Benim Müslüman Çeçenyam La ilahe illallah Allah seni korusun La ilahe illallah Benim Müslüman Çeçenyam Konu Cihannur tarafından (10-23-2017 Saat 20:49 ) değiştirilmiştir.. |
|
09-15-2017, 22:54 | #4 |
|
|
09-15-2017, 23:00 | #5 |
Sevdamızsın Çeçenya
Çeçenistan dağlarında Kartal gibidir bir Çeçen Özgürlük savaşçısıdır Yalnız kurttur her Çeçen La ilahe illallah Sevdamızsın Çeçanya La ilahe illallah Kavgamızsın Çeçenya Eğilmedik tarih boyu Düşmanın karşısında Şeyh Şamil'in yolundayız Allah şahittir buna La ilahe illallah Sevdamızsın Çeçanya La ilahe illallah Kavgamızsın Çeçenya |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
benim müslüman, çeçen marşı, çeçenya, la ilahe illallah, müslüman çeçenyam, sevdamızsın çeçenya |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|