06-07-2008, 10:11 | #1 |
cehape için yazılan şiirler
Chp'nin önder Sav dolayısıyla kaybettiği prestij şiirlere yansıyor. YASTAYIM parçasının yeni bestesi CHP için uyarlandı...
ŞOKTAYIM... Coştum ama savlarım tutulmuyor Telefonumu kim dinliyor? Ak Parti geldi geleli ellerim hep titriyor Partim neden iktidar olamıyor Yıllar sonra bile % 20'yi geçemedim Halka sırtımı döndüm ve sandığa gömüldüm Şimdi eşim dostum beni solcuyum sanıyor Şoktayım kimse bilmiyor Bakan olduğum yerde yıllar sonra O günler geldi yine aklıma Bu kez bir elimde telefon içinde telekulak Muhalefetten kurtulamadığım o yolda Marifetmiş gibi her gün gerginliği arttırdım Gel gör ki ben hala iktidar olamadım Şimdi eşim dostum beni solcuyum sanıyor Şoktayım kimse bilmiyor Çok zor yıllar sonra istifa etmek Bu partiyi bırakıp gitmek Bu kez hükümeti suçlayarak ne çok şey vardı İsterdim biz dine saygılıyız demek Yıllar sonra bile iktidar olamadım Halka sırtımı döndüm ve sandığa gömüldüm Şimdi eşim dostum beni solcuyum sanıyor Şoktayım kimse bilmiyor Bugün kongre günü başbakan değilim Bu yüzden hiç iyi değilim Yaşlandım artık eskisi gibi değilim Üstelik bir savım var gerginim Yıllar sonra bile iktidar olamadım Halka sırtımı döndüm ve sandığa gömüldüm Şimdi eşim dostum beni solcuyum sanıyor Şoktayım kimse bilmiyor Başbakan olacakmışım gibi koltuğu bırakmadım ŞOKTAYIM kimse bilmiyor..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-07-2008, 10:12 | #2 |
İşte internet ortamında dolaşan ve CHP'nin dinleme dolayısıyla ne kadar zor duruma düştüğünü anlatan o şiir:
BATIK CHP MARŞI Kamera açıkmış, ben ne yapayım Çuvalladık halkım, unutma bizi! Cep telefonumu, nasıl kapayım Afalladık Halkım, unutma bizi ! Kırk yıl geçti, olamadık iktidar Bu halk bize, niçin kulağın tıkar Hökümet seçimde ton balık tutar Kefalladık halkım, unutma bizi ! Bankamız var, gastemiz var, hepsi var Kankamızsa, derinde çuval kadar Kaderim bu, her mevsimde yağar kar Ufalandık Halkım unutma bizi ! Yüzerim, gezerim, herşey sezerim Kırk yıl geçse, ne bıkar ne bezerim Tahminlerde yanıldık, hep bîzarım Hep sallandık halkım unutma bizi ! Koruma altında, benim herşeyim Dört nalı buldum da, yoktur eşeğim Dünyada yok, yatacak bir döşeğim Yuvarlandık halkım, unutma bizi ! Ozan Baykalov |
|
07-11-2008, 15:25 | #3 |
çok komik :D
|
|
07-11-2008, 15:26 | #4 |
Koruma altında, benim herşeyim
Dört nalı buldum da, yoktur eşeğim Dünyada yok, yatacak bir döşeğim Yuvarlandık halkım, unutma bizi ! :D :D :D Unutmak ne mümkün ... Çok güzeldi .. teşekkürler (+1) |
|
07-13-2008, 22:13 | #5 |
harikulade...
|
|
07-13-2008, 22:45 | #6 |
Hoş Olmuş..Sağolun gülümsettiniz +
|
|
07-20-2008, 20:05 | #7 |
Bana aldırmayın iktidara gelemeyince böyle oldum hakkını vermek lazım güzel olmuş..
|
|
07-23-2008, 00:04 | #8 |
süper süper :D
|
|
07-31-2008, 05:14 | #9 |
+1 :-*
---- deniz baykal küçük emrah rolüne soyunur: Bak önder sav burasi Ak Parti forum artık burda emniyette olacaz cana arıtmanı da alıp getirecem buraya mutlu olacaz göreceksin ağlama artık önder sav Ak Parti forum var artık bize sahip çıkacaklar,belki başbakan koltuğuna yakın durmamız için bizi çaycı yaparlar |
|
10-17-2008, 11:43 | #10 |
süperrdi yaa çok sağol.....:.D
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|