AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-17-2009, 03:45   #1
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp
Thumbs up '' Cem Garipoğlu '' nihayet yakalandı
Cem Garipoğlu yakalandı

Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu İstanbul'da yakalandı.
İstanbul Etiler'de öldürülerek çöp konteynırına atılan Münevver Karabulut'un katil zanlısı olarak 197 gündür aranan Cem Garipoğlu, İstanbul Bahçelievler'de, avukatları ve ailesi tarafından polise teslim edildi .

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Garipoğlu'nun sorgusunun bu gece yapılması bekleniyor . İstanbul Valisi Muammer Güler, Karabulut ailesine verdikleri sözü tuttuğunu açıkladı .

ZAMAN

rıfat gökalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-17-2009, 04:02   #2
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp
''garipoğlu'' ailesi suçluyu barındırmak ve alıkoymaktan dolayı hapse atılması gerekir.
yargılama sürecinde temas ettiğim noktayı umarım hakim ve savcılarımız da göze alır.
Alt 09-17-2009, 04:31   #3
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp

Cem Garipoğlu: Babama çok üzülüyorum

Garipoğlu ailesinin avukatı Aytekin Kaya, NTV'ye yaptığı açıklamada, Cem Garipoğlu'nun ilk sözlerinin "Babama çok üzülüyorum' olduğunu söyledi.

Garipoğlu ailesinin avukatı Aytekin Kaya, zanlı Cem Garipoğlu'nun yakalanmasıyla ilgili NTV'ye konuştu.

Kaya, "Bana teslim olacağı bildirildi. Emniyet'in tutumu takdire şayandı ve şüphelinin çocuk olduğunu göz ardı etmediler; tebrik ediyorum. Vali'nin söylediği gibi bundan sonrası adli süreçtir ve yapılması gerekenler yapılacaktır. Biz de mutluyuz" dedi.

"BABAMA ÜZÜLÜYORUM"

"Benimle temasa geçilmesi ve harekete geçmemiz bir oldu ve çok fazla bilgi veremeyeceğim" diyen Kaya, "Ben kendisiyle biraz sonra görüşeceğim. Babası ve annesi de müvekkilim. Onların da düşünceleri teslim olması yöndeydi. Cem'in bana ilk söylediği "Babama çok üzülüyorum" oldu.

Kendisi bir çocuk. Ben de pek bir şey soramadım ama çok da normal görmedim. Ama vücut sağlığı iyiydi" şeklinde konuştu.

Kaya, "Cem'i teslim ettikten sonra doktor raporu için arkadaşlar ayrıldılar. Ben emniyetteyim. Dün Cem'in vekaletini aldığım için baba ve aileinin düşüncesinin de teslim olma yönünde olduğu yorumunda bulunabilirim. Cam'in 'Babama çok üzülüyürım, onun ilgisi yok' sözlerinden anlıyorum ki, kendisi de teslim olmayı düşünmüş" dedi.

NTV-SAMANYOLUHABER
Alt 09-17-2009, 04:32   #4
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp

Garipoğlu sağlık kontrolünden geçiriliyor

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde tutulan Cem Garipoğlu'nun sorgusundan önce sağlık kontrolü için emniyetten çıkartıldı Yazı Boyutu

Cem Garipoğlu sağlık kontrolü için Şişli Etfal Hastahanesine götürüldü. Gazetecilerin ilk defa görüntülediği Garipoğlu'nun sakallı olduğu ve oldukça bitkin olduğu gözlendi

SAMANYOLUHABER
Alt 09-17-2009, 04:44   #5
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
yakalandığına sevindiim, artık karabulut ailesi gözyaşı dökmeyecek.
ATmaCA53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-17-2009, 07:03   #6
Kullanıcı Adı
ravzanur
Tüm Türkiye'nin ve özelikle Münevver Karabulut ailesinin gözü aydın olsun...polis teşkilatımızın bu mücadelede vermiş oldugu ummalı çalışmalar için,basın mensuplarının konuyu biran olsun gündemden düşürmedigi için,vatandaşların göstermiş oldugu duyarlılık'tan ötürü,devletimizin bu konudaki büyük ilgi ve alakası için,kısacası bu yakalanma olayında emegi geçen tüm insanlara canı gönülden tşk ederim şahsım adına...
ravzanur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-17-2009, 07:11   #7
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp
> İŞTE CEM GARİPOĞLU'NUN YAKALANDIKTAN SONRA İLK FOTOĞRAFLARI (Foto Galeri) <<

video

http://www.zaman.com.tr/multimedya.do?tur=video

zaman

Konu rıfat gökalp tarafından (09-17-2009 Saat 07:13 ) değiştirilmiştir..
Alt 09-17-2009, 08:12   #8
Kullanıcı Adı
şirine
yakalandıgı çok iyi oldu ama bnce bi dna testi yapsınlar belki cem garipoğlu degildir bnce bu işte bir bit yenigi var ama neyse sevindim yakalandıgına eger oysa tabi belki yüzünü degiştirdiler ne malum
durup durp ortaya niye çıksın madem teslim olacaktı olaydan sonra olurdu hemen

Konu şirine tarafından (09-17-2009 Saat 08:14 ) değiştirilmiştir..
şirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-17-2009, 10:45   #9
Kullanıcı Adı
xhidayet
Internet dünyasından korkacaksın arkadaş..
O gün yakalanmıştı, resmi ağız her zamanki gibi sakızı çiğneyip durdurmuştu. Adamı yakalamışlardı ama ilk önce sorgulamalrı gerekliydi (CIA taktiği), Türkiye'de avukatmış şuymuş buymuş adam gibi olmazdı.
3. bir ülkede (yapılan gizli anlaşmalr gereği, örneğin ilişkilerin bu ara yoğunlaştığı Ermenistan gibi) gerekli sorgulama ve taktik denendi sonra da getirildi.
Her şey bir yana 1 seneden fazla yatarsa ben de daha bi'şey bilmiyorum...
xhidayet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-17-2009, 10:53   #10
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Evet kesinlikle hidayet beyin yorumuna katılıyorum geçen ahfta ki haberler doğruydu ama nedense haber yalanlandı.Avukatın yazdığına bakın ''o daha çocuk'' hangi çocuk bir kızı kesip ayin yapmayı biliyor ve hatta onu parçalara bölüm çöp konteynırına dolmurmayı akıl ediyor Saçmalıyorlar cezasını azaltmak için.Sanki 10 yılda yatsa,1 yılda yatsa o kızın hayatı geri verilecek...! Birde tanınmamak için sakal bırakmış adi yaratık Umarım hak ettiği cezayı alır...ÇOK ZOR AMA...!
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)