![]() |
#1 |
![]() Dün akşam uğur dündar Malum adamı Kamer gencin meclsite ak partililere saldırdığı görüntüleri getirdi ekrana..her zaman olduğu gibi ak partiyi ve başbakanımızı cumhuriyet düşmenı ilan etti ve geriz kustu..ama bir ayrıntı bana takıldı...Cumhuriyetten söz ederken Cem-huriyet dedi..kendisi Alevi olan bu zat..acaba bilinçlimi söyledi dil sürçmesimi idi bilemiyorum..te bildiğim ALLAH söyletti..eğer haberi bulur dinlerseniz dikkatle dinleyin..zaten ne dediği anlaşılmıyor ağzı yamuk yumuk kayıyor..
![]() o haberi bulabilirseniz bi zahmet ekleyiniz..dün akşamki ana haberde yayınladı uğur kindar pardon dündar.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() star ve show haber bir yana,bu iki kanalı bile izlemem asla.
Bu yüzden izlememnizi tavsiye ederim kafası sakinleşiyor insanın. TRT,ülke,tgrt haber yeterli. atv den de soğdum. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bu konuda ben senden daha ilerdeyim..fox ile başlarım STV ile devam ederim ve atv dhosv kanal D Star Kanaltrk Haber türk sine 5 kana7 hepsinide zapting ile seyrederim zaten aralarında saat farkıda var..bizi bizden değil bizi düşmanımızdan daha iyi öğrenebilirsinki gardınıda ona göre alırsın..sana tavsiyem seyret..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Seyretmiyorum değil,elbet yakın takip önemli ama star ve showu izlemem, ağzımı bozmamak için izlememek en iyisi.Onların yayınladığı haberi başka kanallardan izlemek daha iyi.Yeterince onlarla ilgili elde mazeme çok sonuçta.Vakit kaybı
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() İslam,ateizm ve yahudilik inancını karıştırıp mezhep diye sunuyolar önümüze. Allah uzak tutsun bizleri.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|