![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bunu ben de dinlemiştim.. kıraç a yakışmadı bence .. yani ne kadar inkar etse de iyi esinlenmiş :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Yok artık ya neresi benziyor .
İftira atmak kadar iğrenç birşey olamaz . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() yok daha neler..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
100.yıl esnasında bu konu gündemde yerini korumuştu. Ortak kanaat esinlenildiği yönündeydi. Bir çok fenerli arkadaşımız bunu kabul etti. Üstelik güzelde olmuş. ![]() + Sizin koyduğunuz videonun bestesini Galatasaray yapmamıştır. Zaten bunu herkes biliyor. Konu ultrAstribun tarafından (05-03-2009 Saat 14:40 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||||
![]() Alıntı:
Bir de demişsiniz ki benim koyduğum videonun bestesini Gs yapmamıştır.Zaten o videodaki orginal olan River Plate'in Marşı Sos Cagon. Sizinki Bu.Tıpatıp aynısı sözleri değiştirilmiş.
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Vay be.. Bilmiyordum bunu..
Bende diyorum bu niye hoşuma gidiyor benim diye.. (: Kemal Kılıçdaroğşunun müziği gibi sevmediğim yönün müziklerini beğenir olmuştum.. İkisi de çalıntı diye oldu demek ki.. Yoksa ne bi Fenerli öyle güzel bişe yapabilir ne de cehepeli.. (: O çıldırın da çok çok öncenin bilindik marşı.. Galatasaray "bizim" diye üzerine konmamıştı zaten.. Uyarlama.. Femerin ki gibi cuk değil.. :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() [O]bjektif nickine yakışır şekilde yaklaşmalısın olaya.
![]() Senin dediğin gibi müzik kulağı olan birisi benzerliği fark eder. Dikkatli dinle 1 mayıs marşını vurgular ve ritimler ne kadar benzer... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|