![]() |
#1 |
![]() ![]() *Hamilelik 9 aydan 4 aya indirilecek. *Bütün şahinler mercedes görünümünde olacak. *Avrupa Birliği bize gelecek. *Tülin’le Caner evlendirilecek. *Hayat bayram olacak. *Çöller, kutup ayılarından arındırılacak. *Beslenen karga, gözü oymadan devlet tarafından vurulacak. *Dolardan, 6 sıfır atılacak. *Eşek, sudan koşarak gelecek. *Denizli’ye Deniz gelecek. *Beyazlar daha beyaz, renkliler ilk günkü gibi pırıl pırıl olacak. *Matematik dersleri kolaylaştırılacak, tüm denklemler birinci dereceden bir bilinmeyenli olacak. *Basamakta durulacak, otomatik kapı çarpmayacak. *Erkeklerde çocuk doğurabilecek. *Yalandan kim ölmüş, lafı kaldırılacak. *1 litre mazot alana 1 YTL para verilecek. *Rio karnavalı, Türkiye’de düzenlenecek. *3 korner, 1 penaltı olacak. *Parti liderleri geri gelmemek üzere Antartika’ya gönderilecek. *Para vermeden de düdük çalınabilecek. *Tüm vatandaşlarımız, istedikleri ideal kilolarına ulaşacaklar. *Tuttuğunuz altın olacak. *Size sarı laleler alacağım, çiçek pazarından. *Minibüsten inmek için müsait bir yer bekleme kabusuna son verilecek *Yazlar ılık ve yağışlı, kışlar kurak olacak. *Günler 28 saat olacak. Artık, 4 saat fazla uyunacak.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() *Basamakta durulacak, otomatik kapı çarpmayacak.
işte bu kısmı beni ilgilendiriyo....otobüste genelde oturacak yer bulamadığım için hep basamağa oturuyorum ve kapı çarpar korkusu yaşıyorum :D :D cem uzan babaaaa...oyum sanaaa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() :D iyi saçmaladıydı seçim zamanı ;) ben gülmek istediğimde dinliyordum konuşmalarını :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() hemsehrime laf yok
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bu sefer mazotu 50 ykrş diye yutturacak galiba
tabi millet yerse.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#8 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
![]() Alıntı:
![]() ![]() o kadar dedim gel etme bir oyda, bir oydur gel sunu ak partiye ver diye ama dinletemedim ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#10 | |||||
![]() Alıntı:
|
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|