AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 08-15-2008, 12:27   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Cemciler =Teröristler ? (Dursun Karataş'ın cenazesi)
Hollanda'da öldükten sonra Türkiye'ye getirilen terör örgütü DHKP/C'nin elebaşısı Dursun Karataş'ın cenazesi, Gazi Cem Evi'ne getirildi.

Karataş ailesinin avukatı Taylan Tanay, cenazenin yarın Cuma namazını mütakip Yeşil Camii'de ve Gazi Cem Evi'nde yapılacak törenin ardından Gazi Mezarlığı'na defnedileceğini söyledi.

Hollanda'dan saat 16:30 gibi İstanbul'a getirilen Dursun Karataş'ın cenazesi kimlik tespit çalışmalarının ardından akşam 19:00 sularında Karataş ailesine teslim edildi.

Atatürk Havalimanı'nda cenaze aracına bindirilen Dursun Karataş'ın cenazesi, otobüsler eşliğinde Gazi Mahallesi'ne getirildi. Cenaze aracı, Gazi Mahallesi girişinde yaklaşık 100 kişilik bir grup tarafından karşılandı. Ellerinde kırmızı bayraklar taşıyan grup, "Kahramanlar ölmez halk yenilmez, Önder yoldaş Dursun Karataş" sloganları attı.

Cenazeyi Gazi Cem Evi'ne kadar takip eden grup adına avukat Taylan Tanay basın açıklaması yaptı. Tanay, havalimanında kimlik tespit çalışmaları nedeniyle 1,5 saat kadar bekletildiklerini ve bu durum nedeniyle yasal yoldan şikayette bulunacaklarını söyledi. Ailenin isteğiyle cenazenin Gazi Mezarlığı'na yarın Cuma namazı sonrası Yeşil Camii ve Gazi Cem Evi'nde yapılacak tören sonrası defnedileceğini de kaydeden Tanay, "Türk büyükelçiliği Dursun Karataş adına nakil işlemi düzenlemiştir. Burada bu işlemi tekrar ettirmenin ahlaki olarak Anadolu insanın geleneklerine aykırı olduğunu düşünmekteyiz." ifadelerini kullandı.

Gazi Cem Evi'nde grubun cenaze başındaki bekleyişi devam ediyor.

FOTOĞRAFLARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN: http://www.habervaktim.com/resim.php...cat=310&page=1

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-15-2008, 17:23   #2
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
PROVAKASYON !

Düşman hiç uyumuyor. Acaba nasıl bir oyun hazırladılar diye düşündüm kaç gündür. Polise molotof kokteyl mi atacaklar, barikatlar mı kuracaklar, apo diye mi bağıracaklar. Hepsinden öte, PKK'nın verdiği zararın 50 katını verdirecek bir tezgahla değerlendirmeye kalktılar, YANİ ALEVİ- SÜNNİ ÇATIŞMASI ÇIKARTMAYA YARAYACAK ALT YAPI HAZIRLAYACAK ŞEKİLDE LEŞİNİ KULLANMIŞLAR BU DÜPEDÜZ PROVAKASYONDUR ! HEPSİNİ YAKALASINLAR ALSINLAR İÇERİ
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-15-2008, 19:08   #3
Kullanıcı Adı
Mameki
Cemciler=Teröristler ne demek ya bu nasıl bir başlıktır.Alevilere bakışı bumu bu partinin?
Mameki isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-15-2008, 19:17   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
Mameki Nickli Üyeden Alıntı
Cemciler=Teröristler ne demek ya bu nasıl bir başlıktır.Alevilere bakışı bumu bu partinin?
Benim bakış açım ak partinin bakış açısı değildir.
Başlıkta soru işaret var,alevi isen anlatırsın.
Teröristin cenazesini alanlar onlar,teröristin cenazesini kılanlar onlar,cenazeyi taşıyan onların aracı,cenazenin götürüldüğü yer onların cenaze binası.Teröristin ne işi var alevilerin içinde ?
Alevilerin teröristin cenazesinde ne işi var ?

Bu sebepten dolayı başlık ''Cemciler =Teröristler ? (Dursun Karataş'ın cenazesi)'' budur.
Alt 08-15-2008, 19:22   #5
Kullanıcı Adı
Mameki
Bir el kaide militanı öldüğünde cenazesine katılan müslümanlar için ben Müslümanlar=terörisler ? desem hoş olur mu sence..Bence genelleme yapmaktan kaçınsan çok iyi olur.Bu yaklaşım ne sana ne de bu partiye bir fayda sağlar.
Alt 08-15-2008, 19:30   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
Mameki Nickli Üyeden Alıntı
Bir el kaide militanı öldüğünde cenazesine katılan müslümanlar için ben Müslümanlar=terörisler ? desem hoş olur mu sence..Bence genelleme yapmaktan kaçınsan çok iyi olur.Bu yaklaşım ne sana ne de bu partiye bir fayda sağlar.
Her insanın kendi düşüncesi vardır.İlla bu düşünce partiyle bir olmak zorunda değildir.Bu sebepten dolayı parti içi bölünmeler olur,günümüzde buna şahit oluyoruz.Benim düşüncem partiye yararlı olsun veya olmasın,ben öncelikle kendi düşüncemi dile getiririm.Her insan partisinden önce kendisini düşünür.Kaldı ki düşüncelerimin partiyle ilişkilendirilmesi çok anlamsız kaçar.

Biz,en azından ben el kaideyi terör örgütü olarak görmekteyim.Türkiye'deki Hizbullah'ıda,diğer sağ veya sol,dindar veya kom fark etmez masumları öldüren tüm örgütleri terörist olarak görürüz.Teröristlerin ne dini vardır ne de ırkı,terör sapkınlıktan başka bir şey değildir.Teröristlere veya terör örgütlerine sahip çıkan,onları savunan,onlarla aynı yerde yer alan herkes benim gözümde teröristtir.pkk olsun,ergenekon olsun,ülkemizde çökertilen Hizbullah olsun,ülkemizdeki el-kaide olsun.Düşünceleri,isimleriler fark yaratmaz.
Alt 08-15-2008, 19:38   #7
Kullanıcı Adı
Mameki
Uluslararası teröristler listesinde yer alan Yasin Elkadıya kefil olan dostum diyen başbakanımız konusunda ne düşünüyorsun o zaman.El kadı ölse cenazesine başbakan gitse onuda terörist mi sayacaksın.Madem teröre destek verenleri,savunanları da terörist sayıyorsun başbakan için ne düşünüyorsun?
Alt 08-15-2008, 19:46   #8
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Ben kendi düşüncelerimden söz etmekteyim sen parti içine girmektesin.
Yasin Elkadıya hakkında bir bilgim yok,terörist eylemlerde bulunduğu haberleri paylaşırsan o vakit yorum yazabilirim.
Alt 08-15-2008, 19:50   #9
Kullanıcı Adı
Mameki
Uluslar arası teröristler listesinde kırmızı bültenle aranan bir adam için ekstra belge toplayım sana sunmama gerek var mı sence.Ayrıca hani sena göre terörün yanında olan herkes teröristti? :-)
Alt 08-15-2008, 20:04   #10
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Bana göre teröristin yanında olan herkes teröristtir.Ama insanları 'terörist' diye suçlamadan önce ne yaptıklarını bilmek lazım.
Türkiye Hizbullah'ı insanları öldürüp çuvallara koyarayak toprağa gömdüğü ortaya çıktı.
pkknın bebek katili olduğu ortada,daha bugün 1 şehit verdik.
Türkiye el-kaidesinin yapmış olduğu eylemleri biliyoruz.
ergenekon terör örgütünün cephanelikleri ortalıkta.
Gerek fotoğraf,gerekse videolarla hepsi belgelendi.
'Uluslar arası teröristler listesinde kırmızı bültenle aranan' dediğinYasin El kadı isimli kişi terör suçu işemiş ise bunu fotoğraf-video veya yazıalrla kanıtlamak mümkündür.Sonuçta kırmızı bültenle aranan birisi (?)
Müslüman ve zengin birisi olduğu kırmızı bültenle aranmış olabileceği aklını kurcaladı mı acaba ?

Her müslüman kafirlerin gözünde teröristtir,bunu unutmaman dileği ile.
Yasin El Kadı her kim ise kırmızı bültenle arandığı için direk terörist muamelesi yapıp o insanın hakkına girermem.
Kanıt olamdan suçlamak iftira olur. ;)

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)