03-27-2008, 22:11 | #1 |
--- CENNETİN KRALLIĞI (KINGDOM OF HEAVEN) ( VCD ) --- Aksiyon Macera ...
Oyuncular : Liam Neeson , Orlando Bloom Yönetmen : Ridley Scott “Gladyatör" gibi epik sinemanın en önemli filmleinden birine imza atmış olan Ridley Scott, "Cennet''''''''in Krallığı" nda, Hıristiyan dünyası ile İslam dünyası arasında yaklaşık 200 yıl süren Haçlı Savaşları''''''''nı konu alıyor. Scott, tarihin en uzun süren din savaşlarını, genç bir Fransız köylüsünün hikâyesini merkeze alarak anlatıyor. Bu genç köylünün kaderi bir şövalye olmasıyla değişecek ve günden güne kahramanlaşarak başka insanların kaderlerini de değiştirecektir. Fim, yönetmeninin yanı sıra, Orlando Bloom, Eva Green, Liam Neeson, Jeremy Irons ve Brendan Gleeson gibi isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Ayrıca filmin müziklerine, "Vizontele" filmlerinin müziklerine imza atan Kardeş Türküler grubu da katkı yaptı.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-28-2008, 02:41 | #2 |
çok güzel bir yapıt. filmden daha öte benim için.
|
|
03-28-2008, 09:51 | #3 |
BEn de çok beğenmiştim bu filmi
|
|
03-28-2008, 17:35 | #4 |
Bir sahnesinde düşman bir kaleden içeri giriyor,daha sonra yüzlerinde mavi boyalar vs. olan bir grup (içlerinde kadında var) okların ucunu yakıp bunlara doğru atıyor,oklar yere düşünce alev alıyor ortalık yani tuzak kuruyorlar.
Böyle bir sahne var mı ? Varsa izlemişimdir,yoksa izlememişimdir,tam hatırlamıyorumda |
|
05-03-2008, 22:15 | #5 | |
Alıntı:
|
||
05-03-2008, 22:18 | #6 |
ben izledim güzel bir yapım ama kudusün fethini hristiyanlar gözüyle anlatıyor. ama yinede güzel :-*
|
|
05-03-2008, 22:20 | #7 | ||
Alıntı:
|
|||
05-03-2008, 22:21 | #8 | |
Alıntı:
|
||
05-03-2008, 22:26 | #9 | ||
Alıntı:
kardeşim aslında filmde ince nüanslar var Müslümanları yüceltiyor gibi gösterip çaktırmadan insanların bilinç altına girmeye çalışmışlar bence son sahnesini hatırlar mısınız bilemem. Selahaddin Eyyübi. Kudüs Kralınıydı galiba iç çamaşırlarıyla eşeğe ters bindirip aşağılıyordu. neyse ya ben böyle algılamışım siz öyle :-* |
|||
05-04-2008, 02:45 | #10 | |||
Alıntı:
ona bakacak olursak, fetihten sonra sanırım saraya girip yere düşen hacı kaldırıp yerine koyuyor... |
||||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|