![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar bugün ne mübarek bir gündür.Gökten rahmet yağıyor adeta.
Benim için bu cuma gerçek cumaa oldu Mısır da firavun devrildi Haberal 16 ay sonra ininden çıkarıldı ve Çetin Doğan gibi BALYOZ KABADAYISINA yenidn KODES yolu göründü. Acayip mutluyum keyfime diyecek yok.. İbrahim Fırtına Özdn Örnek ve diğerleri artık tutuklu. Cuntacılar bu kez çekirge misali sıçrayamadılar. Gölcükte ele geçen çuvallar dolusu belge onların sonu oldu. Umarım ömür boyu kodeste kalırlar. Özgür Türkiyenin kodesteki cuntacıları olarak.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kahraman savcımızı yürekten tebrik ediyorum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() CcC Savcı Reyiz CcC...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Asker bırakmadılar dışarıda.
Ülke nereye gidiyor? Amerikan Ordusu oluşturuluyor. TSK satıldı. Ne yapıcaz? Ne edicez? Yaşanmaz bu ülkede! Tayyip İhtilal'i. =P Millet coştu. Sakin be. Herşey yolunda ve kontrolümüz altında. ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bu savcı köklerini kurutacak..
Çetin Doğan denen zatten kişisel olarak da nefret ediyorum. Özellikle fareli odayı ona tahsis etsinler. Türk yargısı cuntacılara geçit vermemeli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() yargiyi özgür birakirlarsa bu tür cesaret gerektiren bir cok önemli karara imza atacakdir..
herkes,hakettigi cezayi alacakdir.. Bizahmet silivride saflari siklastiralim!.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() oda tv tutuklama haberlerinin altına mustafa kemalli ve harbiye marşı videosu koymuş
![]() Vehh dedim..harbiye marşı iLe kodese uğurluyoruz.. Vatan sağolsun ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bu yargi sistemiyle 10 yil tutuklu kalirlar o zaman 10. yildada 10. yil marsini calariz
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Hiç bir rütbe,sıfat,insanı insandan üstün kılamadığı gerçeğinin kanıtı bu karar.
Eski de kaldı yıldızların parlaklığı.İşinin hakkını ver,vatandaşla bütünleş el üstünde tutulursun,aksini yaparsan sonun budur. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Arkadaşlar buradan Çetin DOĞAN'ın kızına ve Yahudi damadı Dani'ye geçmiş olsun!!! mesajı yazabilirsiniz.Bu Çetin Doğan'ın kızının ve damadının blogları ;
![]() http://cdogangercekler.wordpress.com...-karari-verdi/ ![]() Buradan da balyozculara balyoz indirebilirsiniz. http://karsidevrim.wordpress.com/201...andi/#comments |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|