05-07-2009, 14:41 | #1 | |
ÇEV'den PKK'ya yardım....(belgeli)
İşte Pkk'nın bitmemesinin sebebi(ÇEV)Çağdaş Eğitim Vakfı adı altında Atatürk'ün ismi kullanılarak toplanan bursların amacı ne Türk gençlerini eğitmek nede bu millete faydalı olmak.Tam aksine bunların amaçları bu develeti yıkmaya çalışan, bu devletten, bu milletten nefret eden PKK'nın değirmenine su taşımaktır.
Bu milleti yıllarca biz Atatürkçüyüz biz çağdaşız diye nağra atanlarlar tarafından kandırıldı.İşte bir vatan haininin yüzüde ortaya çıktı.Atatürk ismini ağzından düşürmeyen bu aşağılık yaratık aslında Atatürk ismini ağzına alarak bu vatan evlatlarının eğitimi için toplanan bursları götürüp PKK'lı yaratıklara verererek Atatürkçülüğün arkasa saklanmaktadır.İşte ihanetin resmi..."yok ABD'nin yok İsrail'in üzerimizde kirli oyunları var"diyerek düşmanı hep dışarıda aramışız oysa düşman bize çok yakınmış.Soruyorum herkese bu mudur Atatürkçülük, bumudur laiklik, bumudur çağdaşlık.Allah hepsinin belasını verekcektir. Bur-AK İşte Atatürkçüyüm diye geçinen aşağılık bir insanın attığı mail...nasıda güzel PKK'lılara burs verdiğini anlatıyor... 2.iddianame sayfa 316 Alıntı:
Konu Yıldırım tarafından (05-07-2009 Saat 14:44 ) değiştirilmiştir.. |
||
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|