![]() |
#1 |
![]() ![]() Sevdim demek bana kolay değil ama, zor geliyor sana inanmak. Biriktirdiklerim var. Bitmesin diye ucundan yudum yudum içtiğim aşklarım var. Duyduğunda inanılmaz gelmesi normal. Sen gördüğün andan itibaren tanıyorsun bizi... Ama sen fark etmeden yaşanmaya başladı bazı başlangıçlar... ''Şimdi söyle hangimiz sevdi önce bizi'' (C.Yılmaz)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Aşk falan değildi bizimki,
Paylaşamadık ki hiç bir şeyi, Senin payın bende kaldı yazık... Mesela ben sağ tarafıma yatıp uyurum, Solumdaki sen kalbimle ezilme diye, Ama senin gözlerin hep kapıdaydı, Bu aşktan ne zaman çıkacağın belli değildi, Ve maalesef sevgilim o kapı hep solumda kaldı (Ceyhun Yılmaz - Kalbim ve Sen) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Al beni gidelim buradan
Yada ben gideyim senden Gideyim, Gidiyorum diye üzülme Çekmem gözlerimi gecenden... Hatırlatırım sana kendimi, Anlamsız bir rüyanın son hecesinde... Yarın sabah olmasada Bir sabah kalkacaksın Her sabahtan erken, hiç gerek yokken Dudaklarındaki tebessüm güldürecek insanları Hep sevecekler seni Benim seni hep sevdiğim gibi... Anlamadın di mi? Gittim ama mutluluğu bıraktım kanına! .. (C.Yılmaz) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ben de aldım yerimi eskilerinin arasında,
Belki mevsimi gelir yine seversin beni… Belki yerim hep kışlıkların arası, Güneşi gördükçe unutursun beni… Bir gün ihtiyacın olur mu diye Isıtmak üzere üşümeden beklerim seni Belki mevsimi gelir yine seversin beni… Yada birgün gördüğünde Naftalinden kimse hatırlamaz gözlerimi Yok mu ayrılıkların çaresi? Amaçsız bir örümcek, Önünü ördü yalnızlığımın. Dokunup bozsam günah mı? Peki sensizliğimin sevabı kime?! Bu göz yaşlarımla girecekse cennete birileri Ben hıçkırıklarımı helal ettim bile… (C.Yılmaz) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ben diye bir gece yokken
Olmayan yıldızların ışığı gözlerini yakacak Ağlamalarım gelecek aklına Durup dururken sigaran sönecek Söylemediklerin dudaklarını ıslatacak Taa gözlerinden... Kıyamazsın sen bana bilirim Kıyamazsın sen bana BİLİYORUM BU GECE BENİ DÜŞÜNECEKSİN! (C.Yılmaz) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() BENİ GÜZEL HATIRLA Beni güzel hatırla Bunlar son satırlar Farzet ki bir rüyaydım esip geçtim hayatından Yada bir yağmr sel oldum sokağında Sonra toprak çekti suyu kaybolup gittim Beklide bir rüyaydım Senin için.. Uyandın ve ben bittim Beni güzel hatırla Çünkü sevdim seni ben her şeyini Sana sırdaş oldum dost oldum koynumda ağladın Yüzüne vurmadım hiçbir eksikliğini Beni üzdün kınamadım Alışıktım vefasızlığa el oldun aldırmadım Beni güzel hatırla Sayfalarca mektup bıraktım sana Şiirler yazdım her gece Çoğunu okutmadım Sakladım günahını sevabını içimde Sessizce gittim senden öncekiler gibi sende anlamadın Beni güzel hatırla Sana unutulmaz geceler bıraktım Sana en yorgun sabahlar Gülüşümü gözlerimi sonra sesimi bıraktım En güzel şiirleri okudum gözlerine baka baka Söylenmemiş merhabalar sakladım her köşeye Vedalar bıraktım duraklarda Ne arasan bir sevdanın içinde Fazlasıyla bıraktım ardımda Beni güzel hatırla Dizlerimde uyuduğunu düşün Saçını okşadığımı üşüyen ellerini ısıttığımı Mutlu olduğun anları getir gözünün önüne Anlından öptüğüm dakikaları Birazdan kapını çalan kişi olabileceğini düşün Şaşırtmayı severim biliyorsun Bu da sana son sürprizim olsun Şimdi seninle yaşanan günleri ateşe veriyorum Beni güzel hatırla GİDİYORUM … (C.Yılmaz) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() yolculuklarda tuhaf oluyorum bu şehirden her gidişimde..
sanki şehri ben uğurluyorum.. sen benden gideli çok oldu ama, ben her gidişimde hala sana el sallıyorum (C.Yılmaz) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ''Mesela ben sağ tarafıma yatıp uyurum,
Solumdaki sen kalbimle ezilme diye, Ama senin gözlerin hep kapıdaydı, Bu aşktan ne zaman çıkacağın belli değildi, Ve maalesef sevgilim o kapı hep solumda kaldı '' çok iyi ya , eyvallah çok güzel paylaşım.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Bu diz ve filimlerde oynayan şahıs değil mi?
|
|
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ceyhun, edebiyat, siirleri, yilmaz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|