01-07-2009, 01:46 | #1 |
Chavez İsrail Elçiliğini Sınır Dışı Ediyor
Venezuela, Gazze'ye saldırmasını protesto etmek için, İsrail'in Venezuela Büyükelçisi ile personeli sınır dışı ediyor. Venezuela Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "İsrail Büyükelçisi ve İsrail Büyükelçilik personelinin bir kısmını sınır dışı edilmesi kararı alındığı" bildirildi. Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez de daha önce yaptığı açıklamada İsrail'i kınamış ve Venezuela'daki Musevi cemaatini, İsrail Hükümetine karşı tavır almaya çağırmıştı. Chavez, İsrail'in Gazze saldırısını kastederek, "Venezuela Musevi cemaatinin bu barbarlığa karşı çıkacağını ümit ediyorum. Bunu yapın. Bütün zulümlere şiddetle karşı çıkmıyor musunuz?" diye konuşmuştu. AA
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-07-2009, 13:47 | #2 |
helal olsun adama, hiçbir Müslüman ülkenin yapamadığını yaptı israil elçiliğini çalışanlarıyla beraber defetti ülkesinden.
|
|
01-07-2009, 13:49 | #3 |
Neden bizler yapamıyoruz?Çok mu kötü neticeler alırız bundan dolayı?
|
|
01-07-2009, 13:54 | #4 |
kötü netice alacağımızı sanmıyorum. sadece bazı müslüman ülkeler, bunu yaptıkları zaman İsrail'in kendilerine musallat olmasından korkuyor. İran, siyonizm ve ABD ile ilişkilerini kestiği 1979 İslam devriminden sonra çok daha güçlü bir devlet oldu. ABD uşağı Şah'ın devrilmesinden sonra son 30 yıllık süreçte İran'ın en az 10 kat geliştiği söyleniyor. bunun sebebi de hemen tüm ülkeleri sömüren siyonizm ve ABD den kendini kurtarmış oluşudur. dünyanın en büyük yeraltı zenginliklerine sahiptir Müslümanlar. ne yazık ki bu yeraltı zenginlikleri daha çok gayrimüslim ülkelere, kişilere, kurumlara hizmet ediyor.
|
|
01-07-2009, 14:02 | #5 | |
Alıntı:
Neyi bekliyoruz o zaman? |
||
01-07-2009, 14:10 | #6 |
bilmem, liderlere sormak lazım.
|
|
01-07-2009, 15:33 | #7 |
Bunu yapcak olsak acaba ne olur, heralde bu basbakanın 5 yılda yaptığı tamamen yok olur
|
|
01-07-2009, 17:18 | #8 |
hayırlısı.. ama ben adamı taktir ettim..
|
|
01-07-2009, 18:06 | #9 |
farkını ortaya koymuş...beklediğim tepkiyi vermiş...
|
|
01-08-2009, 13:49 | #10 |
Venezuelanın dolayısı ile Chavez'in yaptığını bende takdirle karşılıyorum.Çünkü elinden gelebileceği olan tek şeyi yapmış.Elbetteki Dünyanın bir ucundan ,okyanusun ötesinden yahudi köpeklere kurşun sallayacak hali yoktu.Ne yapmış kendi ülkesindeki köpek yahudilerin tasmasından tutmuş ve benim ülkemde sizin gibilere yer yok diyerek sınır dışı etmeye karar vermiş.Takip etmedim sınır dışı ettimi ama inşallah sözünü yerine getirir.
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
akparti forum, chavez |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|