AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 09-02-2010, 18:08   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Angry CHP çarşaflıları rahibelere benzetti -Foto-

'Türban'ı ben çözerim' diyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun referandum için astığı bu afiş çok konuşulacak.

Çarşaf açılımıyla gündeme gelen ve şimdi de 'Sorunu ben çözerim' diyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğindeki CHP, referandum için İstanbul'da astığı afişlerde Müslüman kadınların tesettürünü, rahibe kıyafetine benzetti.

CHP'nin 12 Eylül'deki halkoylamasına yönelik billboardlara astığı o afişler, muhafazakar kesimin tepkisini çekti.

"AKP'nin Hazırladığı Anayasa Paketine Neden Evet" başlıklı bölümde tepki çeken ifadelerden bazıları şöyle:

- "Müslüman kadınların rahibe gibi örtünmesi için Evet…

- Ulu önderimiz Mustafa Kemal'i tarihten silmek için Evet…
- Yetim hakkı yemekten dosyaları bulunan Recep beyi kurtarmak için Evet…
- Bebek katilini kurtarmak için Evet…
]- Parçalanacak topraklarımızda Kürdistan'ın kurulması için Evet…"

Afişteki ifadelere tepki gösteren çevre esnafından Mehmet Bakan, çarşaf açılımı yapan CHP'nin Müslüman kadını rahibeye çevirdiğini söyledi.

BAŞÖRTÜSÜNÜ BAŞ ÜZERİNDE ÇÖZEMEZ

CHP'yi şiddetle protesto ettiğini belirten Bakan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bir süre önce çarşaf açılımı yapan CHP, şu an Müslüman kadınları rahibeye çevirmiş. Anayasa oylamasında örtü ile alakalı bizim bilmediğimiz bir madde varsa bize izah etmesini istiyorum. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü olayının çözeceği doğrudur. Baş ile başörtüsünü ayırarak başörtüsü olayını çözer. Ama başörtüsünü baş üzerindeyken çözemez. Sadece başörtüsünü baştan çıkararak çözer. Buna inanıyorum. Anne ve bacımın başörtüsüne rahibe kıyafeti diyen birini şiddetle protesto ediyorum."

CHP'nin referandum ile ilgi afişinde çarşaflı kadınların giyim tarzları işte bu sözlerle eleştiriliyor.

TÜRK MİLLETİ APTAL DEĞİL

Halkın billboarddaki ifadelere bakıp Kılıçdaroğlu'nun gerçek yüzünü görmesi gerektiği dile getiren Avcılar esnafından Recep Ekingen de, "Kılıçdaroğlun'a göre 'evet' dersek, Müslüman kadınlarımız rahibe gibi örtünecekmiş. Ne kadınlarımız ne de Türk milleti aptal değil, kimseyi aptal yerine koymasın. Anayasa Mahkemesi'ne gidip başörtüsü için itiraz ediyor. Sonra da kalkıp 'ben başörtüsünü halledeceğim' diyorsa kusura bakmasın insanlarımızı kandıramaz. İnsanlarımız bunları görsün buna göre hareket etsinler." ifadelerini kullandı.

CHP KENDİ AYAĞINA SIKTI

CHP'nin hazırladığı afişte çarşaflıları rahibelere benzetmesi, aslında kendi ayağına kurşun sıkmasıyla eşdeğer bir durum.. Çarşaf ve türban sorunu, bugüne dek CHP'yi pek çok kez zor durumda bıraktı. Son yerel seçimlerden önce eski genel başkan Deniz Baykal'ın İstanbul'da kara çarşaflıları il başkanlığına çağırarak CHP rozeti takması, ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Türban sorununu ben çözerim. Söz veriyorum bu sorunu çözeceğim" vaadinden sonra hazırlanan bu skandal afiş, Türkiye'nin en köklü partisinin bir kez daha güven sınavında kırık not almasına neden oldu..

CHP'nin devrik lideri Deniz Baykal, 2009 yılının 30 Mart'ında CHP il Başkanlığı'nda çarşaflı kadınlara CHP rozeti takarak parti olarak her kesime kapılarını sonuna kadar açtıklarını ilan etmişti.

Baykal İstanbul'da çarşaflıları CHP'ye kazandırmak için çalışırken, Mersin'de CHP Kadın Kolları'nın düzenlediği mitingde kara çarşafları yırtması hem Baykal'ı zor durumda bırakmış, hem de Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı. Erdoğan bu görüntülerden sonra "İşte CHP'nin gerçek yüzü. Asıl bunlar din istismarı yapıyor" yorumunda bulunmuştu..

internethaber

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-02-2010, 18:25   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Kimse kusura bakmasın,o elinde çarşaf alıp yürüyen gibi sokak sermayesi bürünmeye zorlanamaz hiç kimse -ki bu tanımı bu yaptığı ahlaksızlıktan dolayı yapıyorum çünkü anca bu tip insanlar bu tür saygısızlığı yapabilir,aksi halde kim ne giymiş banane- Uzun topuklu,kalçalar dışarıda,havalı şekilde yürümeye kalksa herkes -bu fotodaki gibiler yani- ,ve insanların inancına giyimine kuşamına karışılsa,'inanç ortadan kaldırılmaya çalışılsa' ve bunda başarılı olunsa,baykal ve nesrin gibilerin sayısı hızla artar,herkesin videosu internete düşer,roma imparatorluğunda ki gibi herkes köşe başında ulu orta ahlaksız görüntüler sergilerdi,kim kimin karısı kim kimin kocası,kim kimin oğlu evladı belli olmazdı.

Parkinson olmuş eli ayağı titrekler bile orada,inanılmaz bir olay.
O ve onun gibiler yaşlanmadan parkinson olsun inşallah...

Fotoya gelince,bundan eminim il başkanının haberi vardır çünkü denetler kendisi,1. sorumludur.
Kim olduğu belli.Balıkçılara destek için gittiğinde ''vira bismillah' demişt,bu kelimeye bile ne kadar yabancı olduğu söyleyişinden belli,ezberleyipte gelmiş dikkatlice özenle dile getiriyor.
Allah bildiği gibi yapsın bunları demicem,herşey için Allah'a sığınılmaz,Allahın kulları olarak Allah'ın verdiği akılı kullanarak referandumda onlara en büyük helakı yaşatacağız inşallah.Sonrasında şükredicez.

Alt 09-02-2010, 18:31   #3
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Zillilere bak hele zillilere...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-26-2011, 14:05   #4
Kullanıcı Adı
Mülteci023
Benim Anamın giyindiği o çarşafa kurban olsun bunlar
Mülteci023 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-26-2011, 14:28   #5
Kullanıcı Adı
İntifada

hiç sıfatlarından haberleri var mı acaba ...
Alt 01-26-2011, 14:54   #6
Kullanıcı Adı
Katade
Meymenetsizler .
Katade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-26-2011, 17:02   #7
Kullanıcı Adı
Sevban
Kurban olun siz o çarşafa nasipsizler...!
Sevban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-26-2011, 17:25   #8
Kullanıcı Adı
Mâsivâ
dini kimin istismar ettiği ortada işte! ;)
Mâsivâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)