|
![]() |
#1 |
![]() Kılıçdaroğlu yeni PM'nin oluşturulmasında kendisine muhalefet eden Önder Sav'ı çizdi. Listede Sav yok. Habervaktim'in edindiği bilgilere göre, CHP'de öne çıkmış 3 isme aday listesinde yer verilmedi. Bu isimler şöyle: CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav. CHP eski Grup Başkanvekili Kemal Anadol. CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Süha Okay. CHP İstanbul eski İl Başkanı Berhan Şimşek. CHP Ankara Milletvekili Yılmaz Ateş. CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen. Önder Sav ile Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal'ın istifasının ardından önce birlikte hareket etmiş, yeni PM'nin oluşturulması sürecinde ise karşı karşıya gelmişlerdi. O süreçte Hakkı Süha Okay, Önder Sav'ın yanında yer almıştı. Kemal Anadol da, Deniz Baykal'a yakınlığı ile biliniyor. KILIÇDAROĞLU'NA İŞGALCİ SUÇLAMASI Listede kendisine yer verilmeyen Yılmaz Ateş, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu işgalcilikle suçlayarak şöyle dedi: "Anadolu'daki işgali CHP kaldırdı; CHP'deki işgal güçleri barınamaz!" HABERAL VE SİNAN AYGÜN LİSTEDE Öte yandan Silivri Cezaevi'nde bulunan Mehmet Haberal'in Zonguldak'tan, Sinan Aygün'ün Ankara'dan listeye girdiği, Mustafa Balbay'ın ise İzmir 1. bölge 1. sıradan aday gösterileceği bildiriliyor. HABERVAKTİM
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Doğal bir şey,hatta beklediğim sonuç.
Seçim için yapılmış bir şey de değil asla. Hala parti içi çıkarlar için yapıldığı açık seçik ortada. Muhalefeti kovala,yerlerine kendi adamlarını doldur,chp hep bu şekilde devam edecek. Başkan değiştikçe herşey kökten değişecek. Sav ile yaşanana olayda birbirlerine ana bacı sövmedikleri kalmıştı.İyi hatılayın o cepheleri,tv kameraları karşısındaki hallerini.Çok komiklerdi ![]() Seçime 2 ay var ama ben şimdiden strese girdim bir muhalif yakalasam varya şurada üf ![]() Evime gelmelerini ısrarla bekliyorum hatta mail atıcam yarın.Rüyalarıma giriyor o an yaşayacağım zevk.O derece ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() chp den ne beklenirki cete partisi artık yarın saat 5'te netleşince adını cete partisi diyecem..CHP+Ç Partisi..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Birazda yeni isimlerle devam etsinler bakalım...ne değişecek hep beraber göreceğiz
![]() Bu kararı mahkemeye götürürler mi acep ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |