AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 09-25-2011, 14:17   #1
Kullanıcı Adı
ALmi´
Arrow CHP Genel Merkezi'ne haciz şoku.
Üç büyük ilde İl Yönetimlerinin yenilenmesi ile uğraşan CHP'ye haciz şoku.

Geçen hafta partinin Ankara'daki Genel Merkezi'ne geçmiş İstanbul İl Yönetiminin 1.4 milyon liralık ödenmeyen çeki nedeniyle "haciz mektubu" gönderildi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun müdahil olması ile ödenmeyen çekin karşılığı sağlandı ve partiye haciz gelmesi önlendi. Ancak partinin Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak'ın sıkıntılı bir hafta yaşadığı belirtildi.

CNNturk.com'a konuşan parti kaynakları pekçok il ve ilçe örgütünün de mali sıkıntılarla boğuştuğuna dikkat çekti. Ankara'nın Keçiören, Yenimahalle ve Altındağ ilçe örgütlerinin telefon ve elektriklerinin borç nedeniyle kesildiği, örgütlerin üyelerine SMS ile duyuru yapamadığı da gelen haberler arasında.

Rota Haber

ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-25-2011, 15:05   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Yapma Almi yapma düşenede sen vurma koyma bu konuyu foruma ayıp ama.
AAdamların parası yok,adam yırtık ayakkabıyla audi (veya mercedes) marka arabaya biniyor yapma gözünü seveyim.
Hazineden alıanan miting paraları 1 liradan ibaret Somaliye atılan 1 mesajın bedeli bile 5 lira bırakta haciz gelsin borçları tabi ki olacak.

chp varsa cukka için var

Taktik olduğunu düşünüyorum bunun.
Yani bilerek yapılmış planlı bir şey.
İş bankasından para almıyoruz ayarına yani.
Diğer yandan da hükümete taş atmak için bir şeyler çıkarırlar bunun altından illa ki.
Velev ki taktik değil,nasıl sağlanmış o kadar borç bir anda ? Baytok gibiler gönüllü iş mi yaptı yoksa ?
chp demeyin bana koymayın şunların konusunu yahu

Konu Hüdaverdi tarafından (09-25-2011 Saat 15:07 ) değiştirilmiştir..
Alt 09-25-2011, 20:23   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yapma Almi yapma düşenede sen vurma koyma bu konuyu foruma ayıp ama.
AAdamların parası yok,adam yırtık ayakkabıyla audi (veya mercedes) marka arabaya biniyor yapma gözünü seveyim.
Hazineden alıanan miting paraları 1 liradan ibaret Somaliye atılan 1 mesajın bedeli bile 5 lira bırakta haciz gelsin borçları tabi ki olacak.

chp varsa cukka için var

Taktik olduğunu düşünüyorum bunun.
Yani bilerek yapılmış planlı bir şey.
İş bankasından para almıyoruz ayarına yani.
Diğer yandan da hükümete taş atmak için bir şeyler çıkarırlar bunun altından illa ki.
Velev ki taktik değil,nasıl sağlanmış o kadar borç bir anda ? Baytok gibiler gönüllü iş mi yaptı yoksa ?
chp demeyin bana koymayın şunların konusunu yahu
CHP'nin parasızlığı taktik olarak yapılmış bir şey değildir ve büyük ihtimalle gerçektir Hüdaverdi. Bu CHP Absürdlükleri bölümünde CHP'de Para Kavgası diye bir haber paylaşmıştım. O habere göre CHP'nin bir MYK toplantısında CHP'nin Basın ve Propagandadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, "Plânsız harcama nedeniyle seçimlerin ardından partiye 7 trilyon lira borç kaldı." demiş. Eğer o haber ve Gürsel Tekin'in o haberde geçen sözleri doğruysa, CHP sıfırı tüketmiş durumda ve 7.000.000 TL (eski parayla 7.000.000.000.000 TL) borç içinde. Durum böyleyse borç içindeki CHP dört gözle 2012 yılını beklliyordur; CHPliler, 2012 yılı gelsin de devlet siyasi partilere hazine yardımı ödemesinde bulunsun da bizler de yaşamakta olduğumuz maddi sıkıntıdan kurtulalım diye düşünüyorlardır. Öyle benim adım Kemal ben parayı bulurum demekle para bulunmuyor. Devletin 2012 yılında CHP'ye yapacağı hazine yardımı olmasaydı görürdüm ben Etro Kemal'i.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-25-2011, 15:13   #4
Kullanıcı Adı
unnamed
iş bankası kaynağımı kesildi gariplerin
yoksa bankamı iflas ediyor
Alt 09-25-2011, 16:03   #5
Kullanıcı Adı
İntifada
benim adım kemal kılıçdaroğlu.parayı bulacağım diyorsam ben parayı bulurum.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)