|
![]() |
#1 |
![]() Üç büyük ilde İl Yönetimlerinin yenilenmesi ile uğraşan CHP'ye haciz şoku. Geçen hafta partinin Ankara'daki Genel Merkezi'ne geçmiş İstanbul İl Yönetiminin 1.4 milyon liralık ödenmeyen çeki nedeniyle "haciz mektubu" gönderildi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun müdahil olması ile ödenmeyen çekin karşılığı sağlandı ve partiye haciz gelmesi önlendi. Ancak partinin Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak'ın sıkıntılı bir hafta yaşadığı belirtildi. CNNturk.com'a konuşan parti kaynakları pekçok il ve ilçe örgütünün de mali sıkıntılarla boğuştuğuna dikkat çekti. Ankara'nın Keçiören, Yenimahalle ve Altındağ ilçe örgütlerinin telefon ve elektriklerinin borç nedeniyle kesildiği, örgütlerin üyelerine SMS ile duyuru yapamadığı da gelen haberler arasında. Rota Haber
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yapma Almi yapma düşenede sen vurma koyma bu konuyu foruma ayıp ama.
AAdamların parası yok,adam yırtık ayakkabıyla audi (veya mercedes) marka arabaya biniyor yapma gözünü seveyim. Hazineden alıanan miting paraları 1 liradan ibaret Somaliye atılan 1 mesajın bedeli bile 5 lira bırakta haciz gelsin borçları tabi ki olacak. chp varsa cukka için var ![]() Taktik olduğunu düşünüyorum bunun. Yani bilerek yapılmış planlı bir şey. İş bankasından para almıyoruz ayarına yani. Diğer yandan da hükümete taş atmak için bir şeyler çıkarırlar bunun altından illa ki. Velev ki taktik değil,nasıl sağlanmış o kadar borç bir anda ? Baytok gibiler gönüllü iş mi yaptı yoksa ? chp demeyin bana koymayın şunların konusunu yahu ![]() Konu Hüdaverdi tarafından (09-25-2011 Saat 15:07 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() iş bankası kaynağımı kesildi gariplerin
![]() yoksa bankamı iflas ediyor ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() benim adım kemal kılıçdaroğlu.parayı bulacağım diyorsam ben parayı bulurum.
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|