![]() |
#1 |
![]() La kemale hani soruşturma başlatıldı ya.
Bugün grup toplantılarında vekiller ve davetliler ayağa kalkıp,grup başkan vekili midir nedir o kemalin sözlerini okudu,vekiller ve davetliler ayakta tekrar ettib,öylece suçu bizde işeldik olayına getirdiler olayı ![]() Uleyn e güldüm yahu. İlk okulda andımızı okuyan çocuklar gibiler ![]() Aynı performansı anıtkabirde tekrar etmelerini bekliyorum beyenirse kurdale takıcam yakalarına ![]() Diz boyu rezillik. Video http://www.cihan.com.tr/menuDetail;j...o&categoryId=0
![]() Konu Hüdaverdi tarafından (01-11-2012 Saat 03:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() tekrarcı zihniyetten ne bekliyorduk ki
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Mırdarlar...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Çocuk aga çocuk gibiler hepsi.
Parti içi muhalifler acaba okumuş mu onu merak ediyorum ![]() Bir de grup toplantısına bakın çarşı pazarı andırıyor doluşmuş miller. Eğer giden vatandaşlara para veriyorlarsa,Ankarada oturanlar sömürüversin ![]() Tv programları öyle hani,oraya gidenlere 5-10-15 lira veriyorlar.chp de uuyguluyordur belki ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() sil la konuyu..
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Çok sulu bir konu..:D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Alkışlar,ıslık çalanlar,harbi kadın programı gibiydi.Yalnız dikkatimi çeken arka sıralar ayakta kopuyorlardı,ön sıra o alkış kıyametin içinde sadece konuşma bitiminde alkışladı.İlginçç...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() Eee biliyorlar başındaki adamın nasıl adamcağız olduğunu,kendlerinin de ne durumda olduğunu ![]() Kandırdıkları bir kaç şakşakçı arkaya doldurulmuş şakşaklıyorlar ![]() Tiyatroya ne hacet izle chp gurubunu gül kop ![]() |
||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bide hababam güm güm güm diye bağırsalardı
![]() zaten hababam sınıfı gibi parti chp ![]() şaban yerine kılıçdaroğlu var... çapkın ferit yerine deniz baykal var... tulum hayri gibi kemal anadol vardı artık yok ![]() güdük necmi gibi muharrem ince var ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Ayrıca Kemal abinin 'dilekçem hazır,parti toplantısından sonra vereceğim' dediği kağıt da boştu,yakından çektiklerinde gördüm.Şakşakçı kamillerini kandırabilir ama bizi aslaaa
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|