![]() |
#1 |
![]() yerel seçim yaklaştıkça milleti enayi yerine koyan chp açılım adı altında dini istismar ediyor ve ben buna sinir oluyorum
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() arkadaşlar chp yi bu halk kurdu dikkat edin ilk mecliste sakallı cübbeli alimler ulemalar asker tüm millet vardı sonraki meclislerde bu yavaş yavaş yok olmaya başladı neden çünkü millet vekili olmak öyle her baba yiğidin harcı değilid bu günde aynı her baba yiğidin harcı değil millet vekilliği belli bir imkanın olanağın kısacası paran olacak yoksa meclise sadece misafirliğe gidersin oda içeri alırlar ise ne oldu sonra bu alimler hocalar meclise girememeğe başladı burjuva vekillerimiz olmaya başladı evlerinde fransılara italyanlara ingilizlere balolar verenler daha sonra mal varlıklarınında gücüyle millete vekil oldular milletten koptukça koptu ce hape ve o burjuva partiyi öyle ele geçirdiki bu gün bile hala o burjuvanın elinde ordan oraya savruluyor adı halk partisi olan bu parti halkından milletinden uzak kendi leri gibi düşünen kendileri gibi yaşayan kendilerimne özenenlerin partisi oldu çıktı yüzde 20 lerde olması bile çok büyük başarıdır bence sanıyorum yavaş yavaş eriyip kendi küllerinde kaybolup gidecekler bu şekilde devam ettikleri sürece erimeye yok olmaya mahkumlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() chp diyince cinlerim tepeme çıkıyor kapansada kurtulsak..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Batsın bu chp
Bitsin bu çile Chp ye oy verene Yazıklar olsunnn... şairde olduk Chp sayesinde :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() seçimlerde iktidar olmak istemeyen, muhalefet olmanın hazzını sonuna kadar yaşamak isteyen bir parti. çünkü projeleri yok, halkın dilinden anlamıyorlar, anayasa onlara göre laiklik kısmında son buluyor, aynı cümlenin sonundaki "sosyal bir hukuk devletidir" ibaresini bile görmezden geliyorlar. 18 yaşındaki bir kızın başörtüsüne karışıp, 70 yaşındaki miadı dolmuş nenelere rozet takarak, seçim otobüslerinin üzerine başörtülü bayan resmi koyarak samimiyetsizliklerini tekrar su yüzüne çıkarıyorlar.
chp "solcuların en cahili, sağcıların en çok okuyanından bilgilirdir" diyebilecek kadar ileriye giden milletvekillerini içinde barındıran bir partidir ayrıca. ak parti'ye oy verenleri cahillikle suçlayan, kendi cahil, okumaktan bir haber seçmenini ise çağdaş gösteren bir siyasi partidir. neyse şimdilik bu kadar bırakayım. ya keşke yılmaz özdil gibi tek kelime,3 boşluk şeklinde yazsaydım. daha uzun görünürdü. ![]() Konu yavuz-tr tarafından (02-14-2009 Saat 18:43 ) değiştirilmiştir.. Sebep: harf hatası |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ‘CHP aslında kötü bir parti değildir(!!)..
Ama hayal kurmasını bilmezler!’ (Adnan Menderes) (( Denizli’de kendisini 40 dakika yağmur altında bekleyen halka seslenişinde.. )) Ne demiştir üstad Yahya Kemal? ‘İnsan hayal ettiği müddetçe yaşar’ Konu FarukARSLAN. tarafından (02-14-2009 Saat 20:09 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bana göre CHP=HALKIN BAŞINA DERT, BELA. benim aklıma bu eşitlik geliyor.
halkın değerleriyle her açıdan, gerek içerden (şuan ki gibi, yani onlar gibi gözükmeye çalışarak), gerekse dışardan (ki genel olarak takındığı tavır bu) çelişen, ters düşen, bu sıfatların bile chp yi anlatmaya yetmeyeceği bir parti olarak görüyorum.. Konu Feride tarafından (02-14-2009 Saat 19:50 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() CHP tam bir iki yüzlülük örneğidir. Ben hayatım da bu kadar dönek bir parti görmedim.
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|