AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 05-08-2011, 16:28   #1
Kullanıcı Adı
onurcan
Standart CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 12 Haziran seçimleri öncesi yeni bir vaadini açıkladı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 12 Haziran seçimleri öncesi yeni bir vaadini açıkladı. Niğde'de seçmenlerine seslenen Kılıçdaroğlu, çiftçilere elektrik borçlarını silme sözü verdi. Kılıçdaroğlu, "İlk defa burada açıklıyorum. İktidara geldiğimiz zaman çiftçinin elektrik borcunu tümüyle sıfırlayacağım, borcunu affedeceğim" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hala kendisini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı sandığını söyledi. Kılıçdaroğlu partisince Niğde'de düzenlenen mitingte halka hitap etti.
"Halkın gücüyle halkın desteğiyle Başbakanda olacağız ülkeyi AKP'den çok daha güzel yöneteceğiz" diyen Kılıçdaroğlu, hükümetin İşçiyi, çiftçiyi, esnafı, memuru, kamyoncuyu ezdiğini söyledi. Hükümetin milleti perişan ettiğini iddia eden Kılıçdaroğlu, "Onlar ülkeyi yönetmiyor. Onlar nasıl yolumuzu buluruz, nasıl köşeyi döneriz, yandaşı nasıl zengin ederiz onun hesabını yapıyorlar. Benim size sözüm var, ahdim var. Kul hakkı yiyen, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenden hesap sormayacak mıyız? Bu kardeşiniz hesabı soracak onlardan. Bakmayın onların efelenmelerine şöyle böyle demelerine. Onlardan bunların hesabını fitil fitil soracağım. Öyle gideceksin çiftçinin hakkını yiyeceksin, emeklinin hakkını yiyeceksin, 1 milyon 700 bin öğrencinin umudunu söndüreceksin ondan sonra diyeceksin ki 'Ben ülkeyi yönetiyorum' sen ülkeyi yönetmiyorsun. Hala kendini İstanbul Belediye Başkanı sanıyorsun sen. Ne anlarsın hükümeti yönetmekten, Ne gücün var senin hükümeti yönetmekle" dedi.

onurcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-08-2011, 16:29   #2
Kullanıcı Adı
onurcan
ee Kemal başka sırada başka ne var....
onurcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-08-2011, 16:30   #3
Kullanıcı Adı
unnamed
meydandan arazi bos gorunuyor herhalde...
buda sallayip duruyor...
gitsin kamyoncuya tirciya bir sorsun....
kim kimden memnun en az 50 tirci gordum ak partiye dua eden...
Alt 05-08-2011, 16:42   #4
Kullanıcı Adı
BlueMoon
seçim öncesi ne palavra yutturursam davası peşinde ne yapsın zavallı.

çark etmesi bir değil iki değil. herkese 2 anahtar sözünün temsilcisi herhalde kendisi.. :D
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-08-2011, 16:45   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Bir vaad daha açıkladı,travestilerin dönüşümünü %100 seviyeye getirecekmiş.
Ah kemoş ah.
Alt 05-09-2011, 03:25   #6
Kullanıcı Adı
JonTurk
Allahtan dileğim bir an önce canını alsın şu herifin bunlarlamı uğraşacaz palavracı biraz ağır oldu ama ülkemiz yıllardır bunun gibilerden neler çekti...
JonTurk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)