![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Konu Hüdaverdi tarafından (08-13-2010 Saat 10:43 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Off off kalabalığa bak,kazlıçeşmeye bile sığmaz ordakiler
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Çeken kameralardan bakınca alan ful dolu gibi gözüküyor... kamerayı adamların içine sokuyorlar... yüksek çekim hiç olmuyor...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() Trabzonda tek yol var orası dolu sanıyordum,kamera bir döndü ne göeyim bir o kadar kişi de yan yolda. 4 yol üzerine kurulmuş sanırım,3 koca yol doluydu veya 2 tam çözemedim. Veya Antalya mitingi gibi doldursunlar ![]() Bunların mitingine bakıyorum 2 kişi rasında çift kale maç yap ![]() ![]() ![]() Hani yapmıyorular bizimkiler gibi,kürsü üstüne kamera koyup tümalanı çekmek. Gerçi zavallıların sahnesi,kürsüsü bile yok,yırtık ayakkabı giyen keMAL'in partisinde ne arar kürsü at parayı cebe ![]() Vatandaş enayi boynu kırılsın baksın yukarıya. |
||
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Gerçekten maşallah Başbakanın her yanı doluydu... Elhamdülillah tim mitingler öyle.....
Niye adam uğraşsın ki kürsüyle falan para harcanırmı... ona para harcarlarsa havuzlu villaya para nerden gidecek... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() 7 katlı daireyi unutma ayıp ayıp
![]() Delik ayakkabı giyip ardından bilmem kaç milyonluk gömlek,altınada 150-2000 milyonluk ayakkabı giyecekkadar gönlü akir yahu ![]() Birde bunlar mitinglerde serinleme yöntemine gitmiş ki hiç sorma ![]() ![]() ![]() ![]() keMAL halkını düşünyor polisten yardım istemiş ![]() Havuzundaki su yeter mi acaba veya karşısındaki o denizden ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ![]() ![]() ![]() Yetmez havuz onların ateşi zor söner deniz lazım..... Adam kendi bindiği dalı kesmede usta.... ağaç kesimi falan yapacak olursan çağır... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Vay be gözlerim yaşardı kalabalığı görünce
![]() ![]() 08.08.2010 Pazar İzmir Alsancak Gündoğdu meydanında ki kalabalığı da görmüşsünüzdür arkadaşlar. Başbakanım yine çok güzel konuştu ve izmire güveniyorum dedi. İnşALLAH bu sefer izmirden çoğunluk sağlanıp evet oylarını toplayacağız. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Dün paylaştığım ankete görede diyarbekirin %64ü sandığa gidecekmiş...
İnşallah bir dahaki seçime ikisinede hizmet götürürüz tam anlamıyla... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Bakın bakın buda Kırıkkale'den
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |