![]() |
#1 |
![]() Lavuklar çadır kurmuşlar sözde.
Eeee dolduruyorlar milleti,hani masonların kanalları olur,bir mason çıkar lak lak konuşur,milleti gaza getirir,millet inanaılmaz gaza gelir kendinden geçer,ona kilitlenir,daha sonrasında sahneye bir kaç kişi de alır,iyice gaz havasına bürünür,aha bunlarda böyle bir taktik uyguluyor. Sadece bu gazlama değil,çekilişlerle ödül veriyorlar. En garibi olan,belediyelerin öğrencilere burs vermesini engelleyen bu nanakötler,kansızlar,çekilişle öğrencilere burs veriyor. Hediyelerle,karşı koydukları bursu kullanarak oy avcılığına soyunuyorlar. Tükürün yüzlerine. Yok yok veya en iyisi gidin sizde sömürün.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() nerede la
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Aga sövmekten takip edemedim nerede olduğunu,ntv de gösterdi.
Baktım netten şimdi,bdp den özenmişler,genelev çadırı,pardon,demokrasi çadırı kuruyorlarmış. Miting yapılacak yerlerde kuruluyormuş. Ula şimdi işin içina baykalı katsam cümlenin devamında öyle bir yakıştırma yapacaktım ki üfff neyse la ![]() Ahlakımı bozdu bunlar benim. Maddi manevi dava açıcam la. Avukat bulun bana. http://atayurtgazetesi.com.tr/manet/...-kuracak-.html |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() o değil aga burs nereden veriliyor
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() chp veriyor işte la çadırda,tombala,pardon çekilişle belirleniyor
![]() Burstan anlamam ben chp işte ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() sorsana gevşeklere öğrenciyi çok düşünüyodunuz belediye burslarını niye kestirdiniz...
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|