AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 11-21-2011, 13:34   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Talking chp vekili şafak pavey'in saçmalama anı
Şuan izliyorum cnn türkte,kafayı fena halde taktığım fosilin konuğu kendisi.
Dedim içimden '' iki muhalif yan yana geldi şimdi ne atıp tutar'' diye,sesi açtım dakika bir yana saniye 1 gol 10 Demez mi şafak payev ''Somalideki çadırları ile Vandaki çadırları karşılaştırsak Somalidekiler daha iyidir''

Ah ulan ahh üzerime hangi Allah'ın sevgili kulu benzin döküp yakacak toprak atılmasından caydım yakın lan beni
Kış şartı altındaki Van ile sıcaktan kavrulan Somali deki çadırları karşılaştırmak off öldürün beni
Ölürün ki yarım olan beynimi bu iki kadına paylaşayım,yarım beynimin yarısı diğerine bir diğer yarısı ötekine fazla fazla yetecektir eminim

Bizim devlet geri zekalı ya hani (!), kış çadırlarını Somaliye yolluyor orada kuruyor bize yaz çadırı kalıyor onlarda Van'a kuruluyor
Allah aşkına chp bu işin peşini bırakmasın.

Kafamı duvara sürtüp kıvılcım çıkarmak istiyorum.

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-21-2011, 14:31   #2
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Bu kadar palyaçonun bir arada olduğu bir siyasi parti varken bizim komedi haberlerimiz bitmez kardeşim.
Değmez o güzel kafanı duvarlara sürtmeye
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-21-2011, 17:16   #3
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
bir insan gerizekalı olmasın...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-21-2011, 17:55   #4
Kullanıcı Adı
nihani
Ciddi ciddi devletin kış çadırlarını Somali'ye yollayacak kadar gerizekalı olduğunu düşünüyorsa yapacak bir şey yok.Sonuçta Türk devletinin hiçbir işi düzgün yapamayacağı algısını zihinlere yıllarca iktidarda kalan Chp yerleştirmiştir.E onların da işini adam gibi yapan Akp hükümetine alışmaları zor tabi,anlayışlı olmak lazım
nihani isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-21-2011, 18:04   #5
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Çadırlarda kıyafet gibi olmuş heralde yazlık ve kışlık olarak.
Acaba o çadırları eleştirenler ziyarete gitmiş mi,veyahut herhangi bir yardımda bulunmuşlarmı.
Ha eleştirmeye gelince maydonuzlukta 1 numaralar.

Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)