AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 12-09-2012, 14:58   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart CHP yine çarşafa dolandı!

CHP’nin içerisindeki ideolojik tartışmalar bitmek bilmiyor. CHP’nin geçtiğimiz hafta İzmir’de çarşaflı bir kadına rozet takması, parti içerisinde tartışmalara neden oldu.

CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Zonguldak Şubesi'nin düzenlediği “Türk Kadınının Siyasetteki Yeri” konulu konferansta yaptığı konuşmada, partisinin çarşaflı bir kadına rozet takmasını eleştirdi.

“ÖRTÜNME EŞİTLİĞİ ORTADAN KALDIRIR”

Türkiye'de kadının bir kez daha Ortaçağ'daki gibi çalışmayan, yönetim ve siyasette söz hakkı olmayan varlık haline getirme çabaları olduğunu savunan Güler, “Kadın ve erkek eşittir. Erkek giyinir, kadın da giyinir. Kadın bunun üstüne bir de örtünür diyorsanız o zaman kadın ve erkek eşitliğini ortadan kaldırmış oluyorsun. Bizim Cumhuriyet'in kuruluş zamanında buna itirazımız vardı. Şimdi Ak Parti ile gelen dini duyguları istismarla yükselen yeni uygulamalar zamanında da buna itirazımız var. Ne kişilerin tercihleriyle, ne de dini tercihlerle meselemiz olmaz. Ama dini, kişilerin tercihiymiş gibi siyasetine meze edenlere karşı mücadeleden de bir adım geri durmayız. Bizim bu çelişkiyi aşma zorunluluğumuz var” dedi.

“ÇARŞAFLI KADINA ROZET HEPİMİZİN AKLINI BULANDIRDI”

Kendi partisinde peçeli ve çarşaflı kadına rozet takıldığını hatırlatan Güler, “Kadın erkek eşittir. Erkek de, kadın da giyinir. Kadına ayrıca örtünmesini söylemek ve bunu kendi siyasetinin mezesi olarak baskı aracı haline getirmek CHP tarafından kabul edilmeyecektir. Biz kadını özgürleştirmeyi hedefleyen bir partiyiz. Bu doğruyu her zaman her ortamda hiç sesimiz titremeden gündeme getirmeye devam etmeliyiz.”

Yeni Akit

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-10-2012, 02:13   #2
Kullanıcı Adı
mehmetortac
CHP'nin yaptığı sahtekarlıklar diz boyu. Ben şahsen 1 yıldır CHP üyesi olduğumu öğrendim kısa bir zaman önce. Bilgim ve iznim olmadan beni üye yapmışlar. Üstelik bunu Ak Parti üyesi olmak istediğim zaman şans eseri öğreniyorum. Bütün detayıyla burada yazdım. Okumanızı öneririm: http://www.mehmetortac.net/kisisel/c...-uyeligim.html
mehmetortac isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-10-2012, 02:20   #3
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
“Kadın ve erkek eşittir. Erkek giyinir, kadın da giyinir. Kadın bunun üstüne bir de örtünür diyorsanız o zaman kadın ve erkek eşitliğini ortadan kaldırmış oluyorsun.
Eşitlik algısındaki sorun İslam algısının bilinmemesi hatta ideolojik hastalıklarla birlikte İslam'ın okuma gayretidir !

Bu Manasıyla görüntüde, giyimde, görevlerinde eşit değillerdir ! İnsanlıklarında eşittir !!!
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-10-2012, 02:47   #4
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
mehmetortac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
CHP'nin yaptığı sahtekarlıklar diz boyu. Ben şahsen 1 yıldır CHP üyesi olduğumu öğrendim kısa bir zaman önce. Bilgim ve iznim olmadan beni üye yapmışlar. Üstelik bunu Ak Parti üyesi olmak istediğim zaman şans eseri öğreniyorum. Bütün detayıyla burada yazdım. Okumanızı öneririm: http://www.mehmetortac.net/kisisel/c...-uyeligim.html
Muhterem kardeşim.Önce selam, sonra kelam!.. Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz.

Şu an da sen CHP üyesi olarak görülüyorsan CHP'ye dava açman lazımdır.Çift partili üye olmak siyasi kanunlara göre yasaktır.CHP'den, istifa dilekçesi yazmalısın.Önce onlara dava aç ve gerekeni yap.AKP'YE ÜYE OLDUĞUNU SÖYLEMEYİP SESİNİ ÇIKARMAZSAN ONLAR SENİ "AKP'YE GEÇTİN" DİYE MAHKEMEYE VERİRLER.YANİ SEN HAKLIYKEN HAKSIZ DURUMA DA DÜŞEBİLİRSİN..HEM SONRA SENİ CHP'YE ÜYE YAPAN ADAMI DA ARAŞTIR Kİ ONDAN DA DAVACI OLURSUN.BU TAVSİYELERİMİ SAKIN İHMAL ETME!...

Konu MEÇHUL ADAM tarafından (12-10-2012 Saat 02:52 ) değiştirilmiştir..
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-10-2012, 04:01   #5
Kullanıcı Adı
Cihannur
Birgül Ayman Güler: "Kadın ve erkek eşittir. Erkek giyinir, kadın da giyinir. Kadın bunun üstüne bir de örtünür diyorsanız o zaman kadın ve erkek eşitliğini ortadan kaldırmış oluyorsun." demiş. İslam'a göre tesettür erkeklere de kadınlara da farzdır. Erkeğin tesettürü kadına göre farklıdır. Erkeklerin de vücutlarının bazı bölümlerini örtmeleri ve başkalarına göstermemeleri gerekmektedir.

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-10-2012, 10:44   #6
Kullanıcı Adı
Abdullah Amin
bu cehape hic bir zaman adam olmaz
Abdullah Amin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-10-2012, 18:53   #7
Kullanıcı Adı
mehmetortac
Alıntı:
MEÇHUL ADAM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Muhterem kardeşim.Önce selam, sonra kelam!.. Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz.

Şu an da sen CHP üyesi olarak görülüyorsan CHP'ye dava açman lazımdır.Çift partili üye olmak siyasi kanunlara göre yasaktır.CHP'den, istifa dilekçesi yazmalısın.Önce onlara dava aç ve gerekeni yap.AKP'YE ÜYE OLDUĞUNU SÖYLEMEYİP SESİNİ ÇIKARMAZSAN ONLAR SENİ "AKP'YE GEÇTİN" DİYE MAHKEMEYE VERİRLER.YANİ SEN HAKLIYKEN HAKSIZ DURUMA DA DÜŞEBİLİRSİN..HEM SONRA SENİ CHP'YE ÜYE YAPAN ADAMI DA ARAŞTIR Kİ ONDAN DA DAVACI OLURSUN.BU TAVSİYELERİMİ SAKIN İHMAL ETME!...
Benden de selamlar kardeşim. Önerin için çok teşekkür ederim.

Ak Parti üyelik sürecimi dondurdum. Yani en azından resmi anlamda üye olmadım henüz. CHP'nin ilgili ilçe başkanından kayıt formumu istiyorum. Ancak 2 haftadır bulamıyorlar. 15 günlük dilekçe sürem içerisinde form gelmezse eğer bana olumsuz yanıt vermek durumundalar. Bu durumda da doğrudan mahkeme açacağım. Mahkeme sonuçlandıktan sonra Ak Parti üyesi (resmi olarak) olacağım.

Bu arada çeşitli gazetelerle de görüşüyorum. Bu konuda bir takım haberler hazırlıyoruz.
mehmetortac isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-11-2012, 00:46   #8
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
mehmetortac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benden de selamlar kardeşim. Önerin için çok teşekkür ederim.

Ak Parti üyelik sürecimi dondurdum. Yani en azından resmi anlamda üye olmadım henüz. CHP'nin ilgili ilçe başkanından kayıt formumu istiyorum. Ancak 2 haftadır bulamıyorlar. 15 günlük dilekçe sürem içerisinde form gelmezse eğer bana olumsuz yanıt vermek durumundalar. Bu durumda da doğrudan mahkeme açacağım. Mahkeme sonuçlandıktan sonra Ak Parti üyesi (resmi olarak) olacağım.

Bu arada çeşitli gazetelerle de görüşüyorum. Bu konuda bir takım haberler hazırlıyoruz.
CHP teşkilatı Vallahi yalan söylüyor.Çünkü üye kayıtları bilgisayar dosyalarında tutuluyor.Oradan örnek alınarak yazıcısını çıkararak pekala size istifa kağıdını verebilirlerdi.Bunlarıtakibe alın ve peşini de bırakmayın..
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)