|
![]() |
#1 |
![]() Süheyl Batum'a CHP'den ihraç talebi
![]() CHP MYK'da Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum'un kesin ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevkine karar verildi. Şu anda devam eden CHP MYK'da Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum'un kesin ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevkine karar verildi. Karar MYK'da oy birliği ile alındı. Kararın gerekçesi olarak, Emine Ülker Tarhan'ın istifasından sonra Batum'un, "İstifalar sürecek" şeklindeki açıklaması gösterildi. Kaynak Haber 7 05.11.2014
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() CHP, Süheyl Batum'u kesin ihraç istemiyle disipline sevk ederek CHP'deki ulusalcılara ağır bir darbe indirmiş ve onlara kapıyı göstermiştir. Ulusalcı kanadın lideri olan Emine Ülker Tarhan'ın CHP'den istifasından sonra Batum hakkında alınan disipline sevk kararıyla, ulusalcı Süheyl Batum'un da, diğer ulusalcıların da CHP'de istenilmedikleri açıkça ima edilmiş oldu. Verilen mesaj açıktır: Ulusalcılar CHP'den defolup gidin! Bu mesaj; Birgül Ayman Güler, Dilek Akagün Yılmaz, Nur Serter, İsa Gök gibi hâlen CHP'de milletvekilliği yapan ulusalcılara net bir biçimde verilmiştir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|