AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-17-2008, 12:56   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart CHP'li başkandan pes dedirten açıklama
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu,İzmirlilere içirdiği arsenikli su için öyle bir açıklama yaptı ki...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ''Melih Gökçek olayında İzmir'in bizim arkamızda olmasının iki nedeni var. Biri bizim güvenilir olmamız, ikincisi Melih Gökçek'in güvenilir olmaması'' dedi.

Kocaoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in İzmir'in suyundaki yüksek arsenik oranına ilişkin açıklamayı İzmir Büyükşehir Belediyesinden önce yapmasının kendisine tepki duyulmasına neden olmadığını söyledi.

Hiçbir tepkiyle karşılaşmadığını belirten Aziz Kocaoğlu, şöyle konuştu:

''Bir defa güvenilir insan olmak çok önemli, yaşamda paranız vardır, yoktur, işiniz iyidir, bozulur ama güvenilir insan olmak, yaşamınızı sürdürmek için en önemli faktörlerden bir tanesidir. Bu Melih Gökçek olayında İzmirlinin bizim arkamızda durmasının iki tane nedeni var. Bir tanesi bizim güvenilir olmamız, ikincisi Melih Gökçek'in güvenilir olmaması. Melih Gökçek yerine bunu başka birisi söyleseydi, biz burada biraz daha zor durumda kalabilirdik. Melih Gökçek gibi Türkiye'de güvenilirliğini yitirmiş bir adamın bizim karşımıza geçmesi bizim için büyük bir avantaj oldu diye düşünüyorum. Oy kaybı da olmamıştır, oyumuz en az beş puan artmıştır.''

Aziz Kocaoğlu, ''İzmirliler biz söylediğimiz zaman çeşmeden su içebilecek. Arıtmalar bitince çeşmeden su içilebileceğini söyleyeceğiz, ama şimdiki değerler de kötü değil'' dedi.

Arsenik oranının yüksek olması nedeniyle bazı kuyuların kapatılmasının 2008 yılında İzmir'de susuzluk sorunu yaşatmayacağını belirten Kocaoğlu, ''Bu sene İzmir susuz kalmaz ama 2009 yılında bilemem'' diye konuştu.

AA

BU DEVİRDE BÖYLE ZULÜM GÖRÜLMEDİ: http://fotogaleri.samanyoluhaber.com/galeri/1371

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-19-2008, 12:00   #2
Kullanıcı Adı
Feride
Standart CHP'li başkandan pes dedirten açıklama
şahsen bana pes dedirtti bu açıklamalar. adama suyla ilgili sorular soruyorlar. o ise güvenilir- güvenilir değil tartışması yapmış. tam bir demogoji örneği. e be kardeşim su arsenikli mi değil mi. bunun cevabı isteniyor. bana göre bunlar, yani bu zihniyet, hizmet yerine halen oy avcılığı peşindeler. bu sözlerden bunu anlıyorum ben..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)