AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-26-2009, 18:42   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart CHP'li belediyeden (seçim) yardımı!

CHP'li Büyükşehir Belediyesi, mahalle toplantısında erzak dağıttıSosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından gerçekleştirilen yardımlar Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal tarafından eleştirilirken, aynı partiye mensup Mersin Büyükşehir Belediyesi yapacağı kahvehane toplantısı öncesi vatandaşlara gıda paketi dağıttı.

Gıda paketi dağıtımı sırasında CHP'ye ait seçim otobüsünden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ın aynı mahalledeki bir kahvehanede yapacağı toplantının anons edilmesi dikkat çekti.

Merkez Toroslar ilçesindeki Selçuklar Mahallesi'nde CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara gıda paketleri dağıtıldı. Sivil ve kapalı 3 araçla getirilen gıda paketleri görevliler tarafından daha önceden ismi belirlenen vatandaşlara dağıtıldı.

CİHAN muhabirinin fotoğraf çekmesinden rahatsız olan görevliler, içinde gıda paketleri görülen bir aracın kapısını kapatarak yardım dağıtmaktan vazgeçerken yardımlar diğer araçlardan sürdü.

Görevliler zaman zaman görüntü alınmasına tepki gösterdi. Yardım dağıtımı sırasında ara sokaklardaki CHP'ye ait seçim otobüsünden CHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ın aynı mahalledeki bir kahvehanede yapacağı toplantının anons edilmesi dikkat çekti.

Tüm Muhtarlar Derneği ve Selçuklar Mahallesi Muhtarı Nurettin Özyurt, 10 yıldır Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olan Macit Özcan'ın seçime doğru ya ekmek fabrikası açtığını ya da adaletsiz bir şekilde yardım dağıttığını söyledi.

Yardım dağıtılan insanlar içinde 4 katlı evi, arabası olan kişilerin bile bulunduğunu iddia eden Özyurt, "Yardım arabaları geliyor. Ne muhtara soruluyor ne fakir araştırması var. Özellikle kendi yandaşlarına bu yardımlar adaletsiz bir şekilde dağılıyor" diye konuştu.

Kendileri gibi bütün muhtarların bu durumdan sıkıntı duyduğuna dikkat çeken Özyurt, şöyle devam etti: "Garibanlar 5 senede hatırlanıyor. Bunu sürekli dağıtsa bir sorun yok. Ne hikmetse bizim Büyükşehir Belediyesi seçim öncesi bir ekmek fabrikası açar. Seçimden sonra kapatır. Seçim öncesi köylere gidiyor. Gitmeden bir saat önce köyün tamamına erzak dağılıyor. Arkasından Belediye Başkanımız gidiyor. Orada seçim konuşması yapıp insanlardan oy istiyor. Bunlar yanlış şeyler. Yapacaksan 5 sene boyunca yapacaktın. Bir de fakirleri seçerek yapacaktın."

Öte yandan, gıda paketleri dağıtımı konusunda görüşleri alınmak için Mersin Büyükşehir Belediyesi aranmasına rağmen bir yetkili ile görüşülemedi.

(CİHAN)
/ HABERVAKTİM

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-03-2009, 12:19   #2
Kullanıcı Adı
ömer abanoz
Birde çıkmışlar efendim AKP beyaz eşya dağıtarak seçim yatırımı yapıyor.Akp bunu sadece seçimlerde değil iktidarda kaldığı sürece bunu yapmıştır ve yapmaya devam ediyor.
ömer abanoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)