AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-04-2010, 15:19   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart CHP'li Eşref Erdem hakkında flaş karar...

CHP'de şok gelişme...
CHP'li Eşref Erdem hakkında flaş karar...
CHP Ankara Milletvekili Eşref Erdem'in, ihraç istemiyle Disiplin Kurulu'na sevk edildiği bildirildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, CHP Parti Meclisi (PM) toplantısında, anayasa referandumunda ''evet'' oyu kullanacağını açıklayan Erdem'in ihraç istemiyle Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi kararı alındı.

AA

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-04-2010, 15:20   #2
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL

ERDEM: HİÇ ŞAŞIRMADIM
Kararı değerlendiren Eşref Erdem, "Hayırlı olsun. Hiç şaşırmadım. Böyle bir karar bekliyordum. Hiç önemli değil" açıklamasını yaptı...

habervaktim
Alt 08-04-2010, 15:20   #3
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Demiştim İhraç ederler diye...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-04-2010, 15:21   #4
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
adam hiç şaşırmadım umrumdada değil diyor resmen...
Alt 08-04-2010, 15:48   #5
Kullanıcı Adı
Ukbâ
CHP gibi ilkel bir partinin içinde ifade özgürlüğünün olmadığını temaşa ettik.

Aslında ifade özgürlüğü nezdinde bile değerlendirmenin dışında demokrasinin namusu gibi önem taşıyan konuda samimi olarak doğru olan bir görüşü beyan etmesi karşısında maruz kaldığı ılkelliği izah etmek güç.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-04-2010, 16:06   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
02-08-2010, 05:23 tarihinde demiştim ben

Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eğer disiplin kurula sevk edilirse bilin ki kılıçdaroğlunun canan arıtman mıdır nedir o kadında gözü var demektir. Yani 2. bir kaset olayı patlayabilir.
Neden mi ? başörtüsünü çözeceğin diyen bu dandi kemalin bu sözlerine karşı,bu kadın vekil aksinisöylemiş,bunun üstüne dandikemal 'kendi görüşüdür bizde ak parti gibi baskı yoktur' benzeri cümle kurmuştu.

Eeee şimdi,bu milletvekiline ceza kesilirde,arıtmana kesilmezse aklınıza ne gelir ?
Benim kasette parmağım yok şimdiden söyleyim

Kaseti bekliyorum yakında düşer
Alt 08-04-2010, 16:21   #7
Kullanıcı Adı
Terennüm
Erdem'in referandumda ''evet'' oyu kullanacağı iddialarının hatırlatılması üzerine de Kılıçdaroğlu, herkesin düşüncelerini özgürce söyleyebileceğini ifade etti. Kılıçdaroğlu, Erdem'in ihracının söz konusu olup olamayacağına ilişkin soru üzerine de ''Hayır, herkes düşüncelerini açıkça söyleyebilir. Yedisu Belediye Başkanı'nın disipline sevk edilmesinin nedeni, 'evet' veya 'hayır' oyu kullanacağını açıklamasından değil, AKP'nin siyasetine malzeme olmasıdır'' yanıtını verdi. sabah

kemal bey ne söyledi ne oluyor?chpde bir başkan var başkandan öte...

Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-04-2010, 16:49   #8
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Üstadım chp nin başında asena var başkan falan yok Başkandan öte asena

Keşke bizim mahalleye gelse çok güzel pankartlar yapardım...içimde kalacak malesef
Alt 08-05-2010, 00:46   #9
Kullanıcı Adı
Cihannur
Yapılan bu hareket, Laikçi ve Alevici Cumhuriyet Halk Partisi gibi; hak, hukuk, demokrasi ve özgürlük düşmanı bir siyasi partiden beklenen bir davranıştır. Laikçi ve Alevici CHP'nin ne mal olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır.

Konu Cihannur tarafından (08-05-2010 Saat 00:50 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)