AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 10-14-2010, 18:58   #1
Kullanıcı Adı
M.Atilla
Lightbulb CHP'li İnce'nin 'davetiye' fiyaskosu!..
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, 29 Ekim'de Çankaya Köşkü'nde yapılacak resepsiyon davetiyesine yazdığı 'Türkiye Cumhurbaşkanı" ibaresinin geçmiş yıllarda hazırlanan davetiyelerde de aynı şekilde yer aldığı belirlendi. Eski cumhurbaşkanları Süleyman Demirel ve Ahmet Necdet Sezer'in resepsiyon davetiyelerinde de unvanların 'Türkiye Cumhurbaşkanı' olarak yer aldığı ortaya çıktı.

CHP Meclis Grup Başkanvekili Muharrem İnce, bugün yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı'nın 29 Ekim resepsiyonu davetiyesinde, 'Türkiye Cumhurbaşkanı" yazıldığına işarete ederek bu durumu eleştirmişti. İnce, "Daha önceki yıllarda neydi bilmiyorum. Ben matbaa hatası olduğunu düşünüyorum. Öyle düşünmek istiyorum. Bu doğru değildir. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olması gerektiğini düşünüyorum. Burada derin yorumlar yapmıyoruz. Cumhuriyet yoksa Cumhurbaşkanı da yoktur." demişti.

İnce'nin eleştiri içeren açıklamalarının üzerinden kısa bir süre sonra gerçek anlaşıldı. Söz konusu ibarenin yeni olmadığı anlaşıldı. Geçmiş dönemlerde de 29 Ekim kabulleri için basılan davetiyelere 'Türkiye Cumhurbaşkanı" ifadesinin yer aldığı 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer dönemlerinde hazırlanan davetiyelerdeki 'Türkiye Cumhurbaşkanı..." ibaresi ile belgelendi.



AK PARTİLİ ELİTAŞ: İŞTE! CHP'NİN MUHALEFETİ BUDUR

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP'li Muharrem İnce'ye tepki gösterdi. CHP'nin konuları araştırmadan gündeme getirdiği ve her seferinde mahcup olduğunu söyleyen Elitaş, "Oysa en basitinden internete girip bir tık yapsa gerçeği öğrenecek. İşte CHP'nin yaptığı, yapacağı muhalefet ancak bu kadar olur." dedi.

Elitaş, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Çankaya Köşkü'nde vereceği iki resepsiyonu teke indirilmesine ilişkin ise şunları söyledi: "9. Cumhurbaşkanı Sayın Ahmet Necdet Sezer 2000'den 2003 yılına kadar tek resepsiyon veriyordu. Ancak AK Parti'nin iktidara gelmesiyle birlikte eşinin başı açık olan milletvekillerine eşli, eşleri tesettürlü olan vekillerimize ise eşsiz olarak davetiye gönderdi. Bu uyulama ile Sayın Sezer tam anlamı ile ayrımcılık yaptı. Oysa şimdi Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, hiç kimseye karşı ayrımcılık yapmadan herkesi eşli olarak davet ederek doğrusunu yapmıştır."

(CİHAN)

 


Konu M.Atilla tarafından (10-14-2010 Saat 19:01 ) değiştirilmiştir..
M.Atilla isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-14-2010, 19:01   #2
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Standart
ben de tam haberi okuyordum.

yahu bu kadar mı öküzlük olur

cumhuriyet yazısı yokmuş, biz de gelmiyormuşuz.

hey Allahım ya Rabbim ya Resullallah. sen akıl fikir ver bu gerizekalılara. (Amin)
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-14-2010, 19:03   #3
Kullanıcı Adı
BeDeVİ
Standart
Bu adamların bu huyları hoşuma gidiyor. Baykıl akıllanmış Laiklik ve Cumhuriyet gibi modası geçmiş kavramları dillendirmiyordu. Baykıl gitti eskiye döndüler. Seçimde yaklaşıyor iyi oluyor böyle saçmalamaları. Eğer ki resepsiyona katılsalar bir değişim göstergesi olacak. Akparti ye nasıl rekabet etmeleri gerektiğini hala daha çözemediler.
BeDeVİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-14-2010, 19:10   #4
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart
Tek kelime ile ... olmuşlar...
Dallamalar sizi...
Bir saat bile dayanmadı iftira ve yalanları...
topunuzun taaaa...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-26-2010, 02:55   #5
Kullanıcı Adı
merve
Standart Kılıçdaroğlu büyük ihtimalle resepsiyonda
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hakkı Suha Okay, CHP Genel Merkezi ya da grup yönetiminin 29 Ekim resepsiyonuna gidilmemesi yönünde bağlayıcı bir karar almayacağını açıkladı.

Okay MKYK sonrası aç ıklamada “İsteyen katılabilir” dedi. cevabını verdi. CHP liderinin resepsiyona katılma ihtimalinin yüksek olduğu konuşuluyor.


alıntı
merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım