AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-18-2009, 18:35   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart CHP'li vekil çok kötü çuvalladı
CHP'li Atilla Kart, basın toplantısıyla "Zamancılar TRT'yi doldurdu" diye isim isim saydı. Ama Zaman'da çalışan kızkardeşini unuttu...

CHP Milletvekili Atilla Kart, dün bir basın toplantısı düzenleyerek TRT'yi ve TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'i yerden yere vurdu.

TRT'de "yandaş kadrolaşma" olduğunu söyleyen Atilla Kart, Zaman Gazetesi, STV ve Cihan'dan TRT'ye 22 kişi alındığını söyledi ve bu isimleri tek tek saydı.

Sözkonusu isimleri özgeçmişleriyle beraber sayan Atilla Kart'a fişleme yaptığı, kamu personelini geçmişinden dolayı ayrımcılığa tabi tuttuğu eleştirileri gelirken, Atilla Kart'la ilgili flaş bir bilgi ortaya çıktı.

Atilla Kart'ın kızkardeşi Emine Kart'ın Zaman Grubu'na bağlı Today's Zaman'da çalıştığı ortaya çıktı. Üstelik de Zaman'a Atilla Kart'ın ricasıyla başladığı öğrenildi.

Konuyla ilgili TRT Genel Müdürlüğü de zehir zemberek bir açıklama yaptı.

TRT'nin açıklaması şöyle:

TRT, ATİLLA KART’I MESNETSİZ AÇIKLAMALARINDAN DOLAYI MAHKEMEYE VERİYOR

17.04.2009 tarihinde CHP Konya milletvekili Atilla Kart, bir basın toplantısı düzenleyerek “TRT’de yandaş kadrolaşma” yapıldığını iddia etmiştir. Atilla Kart’ın yalan ve yanlış bilgilerle kamuoyunu yanıltmasını, TRT yönetimi, hukuku mecraya çekip; adalet önünde atılan iftiraları soracaktır.

41 yıllık televizyon tarihimizin en büyük atılımlarını en az personelle yapan ve TRT tarihinin en az personel alan yönetimlerinden birini, mesnetsiz ifadelerle karalayan Atilla Kart; yanlış bilgilerle kamuoyunu yanıltmıştır.

TRT’ye Sn. İbrahim Şahin döneminde iddia edilen rakamlarda eleman alınmamıştır. Yine sağ medyadan alındığı iddia edilen 22 kişi, işe alındığı iddia edilen rakamın ancak yüzde 3’üdür.

Yine birkaç Amasyalı çalışanımızın ismini kamuoyuna açıklayan Atilla Kart; “hemşehri kadrolaşmasından” bahsederken, 7 bin kişilik çalışanımız içinde bahsettiği Amasyalı çalışan sayımızın binde bir olduğunu unutmamalıdır.

22 sözleşmeli çalışanımızın adını vererek kimlik baskısı yapan Atilla Kart’ın; TRT’ye sağ basından alınan kişileri öz geçmişleriyle yazıp hedef gösterirken; NTV, TV8, FOX TV, Kanal D, ATV, Sabah, Flaş Tv, CNN, gibi basın kuruluşlarından gelenleri görmezden gelmesi oldukça manidardır.

Demokrasi ve hukuk alanında her gün yeni bir gelişmenin yaşadığı Türkiye’de, insanları emekleri için sınıflayanlar, hukuk önünde bunun açıklamasını yapacaklardır.



/ AKTİFHABER

 

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım