AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Seçenekler
 
Alt 05-01-2009, 23:27   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart CHP'li vekil eşleri 1 Mayıs için yürüdü


Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) mensup 40 milletvekilinin eşi, 1 Mayıs için meydanlara inerek yürüyüş yaptı. Polis tarafından tek tek aranan vekil eşleri, yürüyüşte çeşitli sloganlar attı.

CHP Genel Merkezi'nin programladığı Anadolu gezisi kapsamında Çorum'a gelen milletvekili eşleri, kentteki 1 Mayıs yürüyüşüne katıldı. Çorum 1 Mayıs Platformu tarafından düzenlenen 1 Mayıs kortejinin en arkasında yer alan vekil eşleri, polis noktasında tek tek aranarak yürüyüş alanına girdi. Bayan polisler tarafından yapılan aramada çantalar kontrol edildi.

CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın eşi Çiğdem Sav ile Ankara Milletvekili CHP Grup Başkanvekili Hakkı Süha Okay'ın eşi Senay Okay başkanlığındaki 40 milletvekili eşi, Saat Kulesi'nden Abide Meydanı'na kadar yürüdü. İşçi Partisi'nin hemen arkasından yürüyen vekil eşleri, ellerinde CHP bayraklarıyla 'Gençlik Marşı'nı söyledi ve 'Türkiye laiktir laik kalacak', 'Analar burada Başbakan nerede?' gibi sloganlar atmayı da ihmal etmedi. Yürüyüşe CHP İl Başkanı Tufan Köse ile parti yetkilileri de katıldı.

1 Mayıs yürüyüşü Abide Meydanı'nda son buldu. Bazı sendika yetkililerinin yaptığı konuşmaların ardından 1 Mayıs kutlamaları olaysız bir şekilde tamamlandı. (CİHAN)

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi