![]() |
#1 |
![]() CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman, Anayasa Mahkemesi'nin kararının ardından yangıya ağır suçlamada bulunarak, "Bundan sonra Türkiye'de yargının rejimin teminatı olup olmayacağı konusunda bende bir soru işareti oluştu." dedi. CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman: Bundan sonra Türkiye'de yargının rejimin teminatı olup olmayacağı konusunda bende bir soru işareti oluştu. Kişisel görüşüm, Anayasa bir kere delindi. Bunda sonra delik deşik bir Anayasa ve delik deşik Anayasa Mahkemesi olur. ![]() Karara muhalefet partilerinden gelen tepkiler şöyle: CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu: Yargı kararıdır. Herkes saygı duyacak DTP Genel Başkanı Ahmet Türk: Demokrasi açısından Anayasa Mahkemesi önemli bir karar verdi. Halkın iradesiyle parlamentoya girmiş, grup oluşturmuş partilerin kapatılması doğru değil. Anayasa Mahkemesi başkanının yaptığı açıklama önemli. Parlamento ve siyasi partilere mesaj verdi. Siyasi partilere düşen, çağdaş dünya ile bütünleşen yeni bir Anayasa ve demokratik değerleri içinde barındıran bir siyaset anlayışı oluşturmaktır. Bu anlayış artık ortaya konulmalı. Demokrasi adına bu karara sevindim ama bu Ak Parti'nin yanlışı yol demek değil. DTP Milletvekili Sırrı Sakık: Anayasa Mahkemesi bizim davamızda da hazine yardımı kararı versin. Biz tüm mal varlığımızı mahkemeye bağışlayacağız zaten. Kaynak: Zaman 30 Temmuz 2008, Çarşamba
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kendisi küfürbazdır,'ben ne dersem o olur' mantığına sahip olan birisidir,'mason' karısıdır.
Söylediklerini doğal karşılıyorum arıtmanın :-* |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ne kadar bencil insanlar.... Tek doğru onların fikirleriydi zaten...Oturup düşünseler desem boşuna Aynı mantıkla devam edicekler ve görecekler.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ya canan abla işte böyle!
daha önce yargıya saygı duyun laflarınızın ne kadar boş olduğu ve çıkara göre olduğu ortaya çıktı. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Artık kolay kolay parti kapatılmayacak.BU yaşadıklarımızı bir daha yaşamayacağız.Bu karar yeni bir devrin başlangıcıdır :-*
Az önce kemalistlerin forumlarına girdim.Dava açıldığında mangalda kül bırakmayan kemalistler şimdi yusuflamış vaziyette ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Siz kimsiniz yargıya laf atarsınız.. yerinizi rütbenizi bilin >
![]() ![]() :D :D :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ANa ! Desenize gece sabaha kadar 5 paket sigarayı içer o borazan gibi sesi ile sabah sabah kulaklarımızı paslandırır
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ohoo bunlar işin dozunu kaçırdı artık...
Başörtüsüne Red Kararına Yargı işini bilir... Kapatmama Kararına Yargı rejimin tehditidir Yazık canım |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|