AK Gençliğin Buluşma Noktası
Darbeler ve Darbe Girişimleri Darbeler ve darbe girişimleri hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-24-2009, 21:28   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Thumbs down CHP'lilerden Haberal'a Ziyaret
Cezaevinde rahatsızlanarak hasteneye kaldırılan Mehmet Haberal'a ziyaretler devam ediyor.

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanarak konulduğu Metris Cezaevi'nde rahatsızlık geçirmesinin ardından İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'nde yoğun bakımda tutulan Mehmet Haberal'a ziyaretler devam ediyor. Haberal'ı bugün CHP milletvekilleri Kemal Kılıçdaroğlu, Sacit Yıldız ile CHP'li Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ziyaret etti.
İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'nde yoğun bakımda tutulan Mehmet Haberal'ı bugün ilk olarak Kadıköy Belediye Başkanı Selam Öztürk ziyaret etti. Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Öztürk, "Başhekimle görüştüm. Haberal'ın sağlığı hakkında bilgi aldım. Geçmiş olsun dileğinde bulunmak için geldim. Ben de bypass ameliyatı geçirmiştim. Kendisinin hemen toparlanması zor. Haberal gibi kendini kanıtlamış birinin burada tutuklu bulunması hoş bir şey değil. Türkiye'nin bunları hukuk devleti normları içinde aşmasını diliyorum." dedi.
CHP İstanbul Milletvekili Sacit Yıldız da hastaneye gelen isimler arasındaydı. Çıkışta konuşan Yıldız, "Kendisiyle görüştüm. Çok yorgun. Ben kendisinin eski talebesiyim. Böyle bir duruma düştüğü için çok üzgün. Yapmakta olduğu çalışmaları yarıda kaldı. İlgilendiği hastalara da bakamadığı için çok üzülüyor. Kendisine acil şifalar diliyorum." şeklinde konuştu.
Ergenekon tutuklusu Haberal'ı son olarak CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu ziyaret etti. İçerde bir süre kalan Kılıçdaroğlu hastane çıkışında kısa bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Mehmet Haberal'ı ziyaret etmeye geldim. Savcının özel izniyle içeri girebildim. Kendisini uzaktan gördüm. Çünkü yoğun bakımda. Orada başka hastalar da var. İyi olduğunu gördüm." ifadelerini kullandı. Basın mensupları, "Türkan Saylan'ı da ziyaret ettiniz sağlık durumu nasıl?" sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, "Evet, kendisini ziyaret ettim. Biraz konuştuk. Kız öğrencilerine burs vermeye devam edeceklerini, yeni yurtlar açacaklarını söyledi. Kendisine acil şifalar diliyorum." dedi.

Haberciniz

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-24-2009, 21:31   #2
Kullanıcı Adı
BlueMoon
Standart
Aynen kaldığı yerden suç örgütlerinin avukatlığını yapmaya devam ediyor bu chp liler. Allah bilir ama yine de insanın aklına chp nin de ergenekon terör örgütünde parmağının olduğu şüphesi gelmiyor değil yani :|
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-24-2009, 21:33   #3
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
Alıntı:
olcayatay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aynen kaldığı yerden suç örgütlerinin avukatlığını yapmaya devam ediyor bu chp liler. Allah bilir ama yine de insanın aklına chp nin de ergenekon terör örgütünde parmağının olduğu şüphesi gelmiyor değil yani :|


Zaten birisi bir görüşü savunuyorsa bunun bir neden vardır ve olmalıdır da...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım